Изтекоха снимки на новия BMW X5

36195
Изтекоха снимки на новия BMW X5

Днес BMW разбулва премиерите си на Северноамериканското изложение в Детройт, но новината е друга. Ето тези две нискокачествени снимки на новия Х5, които изтекоха в „мрежата”, съобщава autoevolution.com. По всичко личи, че фотосите са от онлайн конфигураторно приложение на BMW.

От пръв поглед се вижда, че новият модел не залита в драстични дизайнерски отклонения от настоящото поколение Х5. Напротив, изглежда така, както се и очакваше – с новото „лице” на моделната гама на баварците, радиаторна решетка, която е интерпретация на тази от 3 Series, докосваща вътрешната част на фаровете, и алуминиеви детайли за финален щрих отпред и отстрани.

BMW на NAIAS 2013

По време на Северноамериканското автомобилно изложение (NAIAS) 2013 в Детройт BMW ще представи няколко нови модела, демонстрирайки чрез...

Отзад стоповете са почти идентични с тези на новото X3, но по-големи като размери.

По-големите новости не се виждат с просто око. Такива ще са въздушните възглавници за защита на пешеходци, както и последната версия на iDrive инфотейнмът системата. Интересно допълнение в гамата на X5 ще е удължен X5L модел (но до появата му има поне година), който ще ляга върху леко удължена колесна база, позволяваща монтирането на допълнителен ред седалки в интериора.

Гамата двигатели ще бъде взета от настоящия модел, но това не означава, че няма да има новости и тук. Най-голямата се очаква да бъде 4-цилиндров дизел, който задвижва моделите 325d и 125d. Неговата мощност е 218 к.с. и 450 Нм въртящ момент. Тази версия ще е пряк конкурент на Mercedes-Benz ML250 CDI.

Обновеният Z4: 25 години по-късно

Новото BMW Z4 дебютира 25 години след легендарното BMW Z1. Роудстърът, представен на международното автомобилно изложение (IAA) през 19...

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com