Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ?

35625
Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ?

За да простиш изневяра или трябва да обичаш много,  или трябва да вярваш във втория шанс и че всеки заслужава такъв. Някои зодии са способни да прощават, но други никога не биха го направили. Ето кои са те:

Овен: Овните са прекалено силна зодия с огромно его и е невъзможно да простят изневяра. Нарани ли ги някой по този начин, го зачеркват завинаги от живота си и няма връщане назад. Никога не се подхлъзвайте пред тях, защото никога няма да можете да си ги върнете обратно.

За жените от тези зодии няма невъзможни неща

За дамите от тези зодии не съществуват пречки. Те са свикнали да получават това, от което се нуждаят и нищо не е в състояние да им попр...

Телец: Телците си мислят, че никога не биха могли да простят, ако човекът до тях им изневери. В момента обаче, в който им се случи, разбират че, ако обичат прекалено силно, могат да простят дори и това. Малко се мекушави по характер, нищо че си дават вид на по-силни.

Близнаци: Представителите на тази зодия не прощават почти нищо, какво остава за изневярата. Те са много горделиви, обичат себе си преди всичко и не биха позволили някой да им се качва на главата, да ги лъже и след това отново да са в добри отношения. Просто забравете!

Рак: Раците никога не биха си представили как могат да простят изневяра. При тях обаче това може да се случи, само ако изневярата е направена от човек, който наистина обичат и дават всичко за него. Болката и обидата са големи, но обичта надделява накрая.

Лъв: Последното нещо на света, което Лъвовете биха простили, е именно изневярата. Те държат много на честните взаимоотношения, на семейната чест и на личното си достойнство. Ако някой ги настъпи там, независимо дали с него имат 2,3 или 5 деца, на мига си стягат багажа и обръщат нова страница от живота си.

Дева: Девите са по-мекушави и могат да прощават, макар и след това да напомнят и натякват за случилото се доживот. Винаги остава горчилката, никога не успяват да забравят напълно и да простят с цялото си сърце, но са склонни да останат с човека, който така ги е наранил.

В какви знаци на зодиака най-често се влюбват мъжете

Сигурно сте забелязали, че в някои момичета непрекъснато се влюбват, докато на други никой не им обръща внимание. Астролозите вярват, ч...

Везни: Везните са много добри по душа и понякога дори наивни. Биха простили и най-бруталната изневяра, ако отсреща им се обещае, че това повече няма да се случи. Дали е така, дали е поредната лъжа, Везните не знаят, но вярват в доброто, във втория шанс и в това, че любовта може да лекува всичко.

Скорпион: Скорпионите са зодия, която не само, че не прощава изневярата, а и жестоко отмъщава на всеки, който се е осмелил да се подиграе с тях. Стават много зли, когато някой ги настъпи по слабото и място, а това да бъдат предадени в любовта е най-ранимото им място. Никога не изневерявайте на Скорпион, защото ще направи живота ви черен.

Стрелец: Стрелците си мислят, че не са склонни да простят изневяра. Обаче, когато такава им се случи, осъзнават, че любовта за тях стои на по-високо ниво и вярват, че човек може да се промени, ако наистина го желае. Затова прощават, забравят и продължават напред.

Козирог: Козирозите не биха простили изневяра, дори да имат голямо семейство, много деца и дълъг брак зад гърба си. Ако някой реши да се подиграе с тях, си хващат багажа и никога повече не поглеждат назад.

Водолей: Водолеите биха простили почти всичко на този свят, но не и предателството в любовта. За тях или си с един човек до края на живота си, или просто няма смисъл да са във връзка, в която вече има нещо счупено. За тях изневярата е немислима, а прошката – тема табу.

Изповед на една наранена жена: 3 години ми изневерява с най-добрата ми приятелка

Споделената любов е най-вълшебният подарък, който можем да получим от Съдбата. За съжаление, дори да си мислим, че сме открили принца н...

Риби: Рибите са от зодиите, които вярват, че човек може да направи грешка и никога повече да не я повтори, ако наистина осъзнава, че е сбъркал. Затова са склонни да простят изневяра и това не им пречи, за да са щастливи след това с човека, който веднъж е сгрешил и ги е наранил.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...