Кой зодиакален знак го очаква голямо изпитание в началото на 2023 г

21328
Кой зодиакален знак го очаква голямо изпитание в началото на 2023 г
Снимка: iStock/Guliver

Новата година наближава, а с нея идват нови възможности и предизвикателства! Въпреки че всеки зодиакален знак ще има своя дял от изпитания през годината, някои знаци ги очаква особено изпитание в началото на годината. И така, кой е този знак? Прочетете нататък, за да разберете дали трябва да се запасите с допълнително кафе или да се отпуснете и да се насладите на пътуването!

Зодиакалният знак, който изпитва натиск: Риби

Ако вашият звезден знак е Риби, тогава може би вече се чувствате малко претоварени! На 1 януари очаквайте да почувствате голямо напрежение, тъй като Сатурн навлиза във вашия знак. Това е известно като завръщане на Сатурн и е много важна част от живота. На всеки 29-30 години Сатурн се завръща в първоначалната си позиция в рождената ни карта - давайки на всички ни ново начало. През това време можем да изпитаме силно чувство на стрес и тревожност, тъй като сме принудени да се изправим срещу най-дълбоките си страхове и съмнения за себе си. Този период обаче носи и голям потенциал за растеж, ако се научим да го приемаме. Затова не забравяйте да отделите време за себе си, за да помислите какво искате от живота през този период - независимо колко страшно може да изглежда това!

Друг предизвикателен знак: Скорпион

Скорпионът е друг зодиакален знак, който ще премине през цикли на предизвикателства в началото на 2023 г. Това е така, защото ретроградният Меркурий ще се появи във вашия знак два пъти през този период - от 6 февруари до 11 март и след това отново от 28 юни до 24 юли. Когато Меркурий е ретрограден, това е като да изпитвате технически проблеми - само че вместо да засягат компютрите и телефоните ни, те ни засягат директно, като създават объркване и хаос в живота ни. Бъдете готови за недоразумения с приятели и членове на семейството през тези периоди - но не се притеснявайте твърде много; след като Меркурий се върне към директна посока, всичко би трябвало да се нормализира достатъчно скоро!

Последен съвет: Водолей

В началото на тази година родените под знака на Водолей трябва да очакват някои големи промени - особено що се отнася до взаимоотношенията. Марс ще навлезе във вашия знак от 8 януари до 20 февруари, така че очаквайте много страст (а може би дори и спорове!) през това време. Не позволявайте обаче проблемите да се разгорещят прекалено много; опитайте се да запазите равновесие и да общувате открито с партньора или близките си през този период, за да може всички проблеми да бъдат разрешени по мирен начин. Като цяло, просто помнете, че промяната може да бъде добра - дори ако в началото изглежда трудна или непосилна!

С началото на 2023 г. се появяват нови възможности - но и много препятствия по пътя! Ако сте родени под знака на Овен, очаквайте скоро сериозни изпитания - докато Скорпионите трябва да внимават за неразбирателство поради ретроградния Меркурий, който ще се появи два пъти в техния знак през следващите няколко месеца. И накрая, Водолеите трябва да се подготвят за сериозни промени - не забравяйте, че макар и в началото промените да са обезсърчителни, те често ни водят по пътища, които не сме очаквали преди... Успех на всички!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 диетични храни, които предизвикват преяждане

Как да се предпазите от мълнии: Не носете чадър, не говорете по телефона

Пречистване на организма и отслабване с безглутенова диета

15 неочевидни начина за използване на това евтино мазило

Защо не трябва да засадите папрати в близост до ваканционния си дом?

Подправката, с която тоалетната винаги блести от чистота

Какво ви вещаят сънищата за закупуване на къща, апартамент или лятна вила?

Славянски думи за защита, които ще ви предпазят от неприятности и ще ви дадат сила

Тези 11 ситуации показват, че душите на починали близки искат да се свържат с вас

Хванаха пътник на самолет пътувал в багажното отделение над седалките (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com