Не задавайте тези 5 въпроса на обичания мъж

97723
Не задавайте тези 5 въпроса на обичания мъж
Снимка: iStock/Guliver

Когато опознавате някого, това е все едно си проправяте път през гъста джунгла, пълна с неизвестност и опасности. А въпросите – те са вашето мачете. Как се казваш? Откъде си? С какво се занимаваш? Въпросите са неизбежни. С тяхна помощ опознаваме човека, към когото имаме интерес и се сближаваме. Колкото по-близки сме, толкова по-дълбоки и лични стават въпросите и това не би трябвало да е проблем, ако хората се обичат и си имат доверие.

И все пак... ако наистина обичате някой мъж, избягвайте да му задавате някой от тези 5 въпроса:

Едно писмо до бившия...

(Да загърбиш една любов е по-трудно, отколкото някога сме предполагали. Всички дни, прекарани заедно, всички незабравими моменти и луди...

1. “Какво сме ние?”

Нищо не говори за токсична връзка повече от това, да не сте сигурни какви точно са взаимоотношенията ви. В една връзка партньорите трябва да оперират на еднаква честота и още в началото трябва да се уточни дали е приятелство, само секс или нещо повече. Ако не можете да го направите или пък единият от двамата иска нещо различно и не е готов за компромиси, това е ранен знак за несъвместимост. Не позволявайте на мъж да заема място в живота ви, ако вие нямате място в неговия. Щом не сте наясно какъв точно е видът на връзката ви, вероятно не сте един за друг.

2. “Къде беше?”

Макар да звучи невинно на пръв поглед, този въпрос е индикатор за по-дълбоки проблеми във връзката. На първо място, звучи обсебващо и отчаяно. Освен ако не сте го очаквали в по-ранен час и не сте се притеснили, че нещо лошо му се е случило, да го питате къде е бил е задушаващо и е знак, че не сте уверени в себе си.

5 неща, които ще научите след раздяла

Раздялата боли. Тя ви кара да плачете, да страдате толкова много и да имате чувството, че нищо вече няма смисъл. Все едно животът ви пр...

Връзката означава хармонично съжителство на две индивидуалности, а не на два зависими една от друга половини. От друга страна, този въпрос показва, че му нямате доверие. А доверието е жизнено важно в отношенията. Ако той ви подготвя парти-изненада или му се е наложило да остане до късно в офиса, трябва да знае, че му вярвате и няма да търсите под вола теле.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com