Предписват виагра и на цветя

18152
Предписват виагра и на цветя
В предаването "Градинско спешно отделение" дават съвети как да се справите с оклюмалостта

Известен водещ на градинарско телевизионно предаване разкри тайната си как предпазва отрязаните цветя за букет от клюмване - като им предлага виагра, пише безплатният в. "Метро".

Дейвид Домони дава ценни съвети на британските домакини как да се грижат за цветята си в популярната рубрика "Градинско спешно отделение", излъчвана от телевизионния канал Channel 5.

Водещият препоръчва едно хапче виагра от 50 милиграма да бъде разтворено във вазата на букета. Домони гарантира, че по този начин животът на цветята ще се удължи до една седмица.

"Виаграта съдържа азотен окис, който забавя процесите на гниене при растенията. Същата съставка отпуска и съдовете на пениса, което позволява по-голям достъп на кръв в тях и на това се дължи действието на афродизиака", обяснява Домони.

Според британския специалист и хапчетата аспирин действат по подобен начин, но салициловата киселина не е толкова ефективна.

Дейвид Домони твърди, че учените вече разработват по-евтина виагра за растения. Той препоръчва 25 грама водка да бъдат прибавени към водата на вазата, за да не зеленясва.

Чаят освежава азалиите, бирата е чудесен репелент за голи охлюви, а намазаното пликче чай със загряващ крем срещу болка държи котките далеч от любимите ви растения. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com