Прекарваме 22 часа седмично с любимия човек

5251
Прекарваме 22 часа седмично с любимия човек

Всяка десета двойка предпочита да спи в различни стаи, но все пак средно прекарва заедно по 22 часа седмично, показва ново проучване.

Проучване на британска застрахователна компания установи, че 1/3 от двойките предпочитат да натискат "Off" на връзката си от време на време, предаде БГНЕС. 20 на сто от анкетираните обичат да се наслаждават на времето, което прекарват далеч от партньора, защото това "укрепва брака".

Властните жени били полезни за мъжете

Смята се, че властните и деспотични жени съкращават живота на силния пол, но учените не са съгласни. Ново проучване, проведено от кана...

39% от участниците смятат, че отношенията им са здрави, защото са запазили своята независимост в семейния живот, а 5% вярват, че това, че не се виждат често е основната причина да са толкова щастливи.

Средно всяка двойка прекарва по 22 часа седмично заедно. Половината обвиняват работата за малкото време, прекарано вкъщи. 20% пък казват, че приятелите са причина да не са заедно постоянно, а около 16% предпочитат да отидат на фитнес, отколкото да останат при близките си.

Редактор: Десислава Симова

 

Хубавият секс зависи от мозъка

Мъжете, които показват подобряване на мозъчната дейност при гледане на еротични изображения, имат по-пълноценен сексуален живот. Учени...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com