Секс съвети на всички времена за мъже

145144
Секс съвети на всички времена за мъже

Вече не се страхуваме да попитаме това, което искаме да знаем за секса. Но информацията по тази интимна тема вече е толкова много, че човек може да се загуби в нея и да се обърка. Така става трудно да се отдели най-важното, което би ви помогнало да направите секса превъзходен. Ето няколко прости правила, които може да облекчат този занимателен процес!

1. Наблюдавайте партньорката си. Всеки от нас е ярка индивидуална личност със своя характер, навици и... ерогенни зони. Но на мъжете, понякога не им е лесно да „превключат“ от бившата си приятелка на новата си възлюбена, особено ако между двете връзки не е минало много време.  Разбира се, никак не е романтично да се задават подобни въпроси на първата среща, но този, който има „очи“ ще види какви ласки и в кои горещи точки предизвикват у любимата му най-силна реакция. В повечето случаи мъжете са толкова обсебени от страха си да не би да не оправдаят надеждите на дамата си, че изобщо не им е до това да установят на кои докосвания реагира тя.

2. Разговарявайте по време на секс. На етапа на ухажването мъжете са убедителни и приказливи, но в леглото губят дар слово. Но не трябва да се отпускат – понякога е по-добре да се говори, отколкото да се мълчи: комплиментите за външността, фигурата или мили „мръсни“ думички, прошепнати в ухото. Никаква сексуална техника не може да накара жената да се чувства така, както навреме чутата и правилно казаната дума.

3. Не пренебрегвайте дреболиите.
Точка G — това е прекрасно! Но в търсенето й може да прекарате целия си живот, а дори няма гаранция, че ще успеете. Като правило истината е някъде там, в буквален смисъл на повърхността. И за повечето представителки на прекрасния пол клиторния оргазъм е най-сигурният начин за наслада!

4. Своевременно и без да се налага да ви напомнят слагайте презерватив. Какво? Не обичате? Ще се наложи да заобичате! Ако разбира  се не сте семейна двойка със сериозен стаж. Колкото и да е разкрепостена и разгорещена една жена, грижата и вниманието винаги трябва да съпътстват интимните отношения. За много жени това да напомнят на мъжа за презерватив, означава да прекъснат емоционалния процес и да рискуват да се покажат цинични. Ако момичето е съзнателно, тя така или иначе ще ви напомни, но ако й спестите тази неромантична част от прелюдията всичко ще мине къде къде по-леко и красиво!

5. Нека не ви мързи да извършвате „нелепи смешни движения с тялото“. Може би за целта ще ви се наложи да потренирате мускулите си и да спрете да пушите, но добрият секс си струва тази жертва. Тук майсторките на вагиналния оргазъм ще получат възможността да се „изстрелят в стратосферата“. Имайте предвид, че бясното темпо е уместно към края на акта, а не в началото, освен ако любовната игра не предполага изненадващ и бурен секс за няколко минути.

Още любопитни материали четете на sroditeli.com

Ужасните мъжки грешки по време на секс

Понякога проблемът е в жената, но повечето неосъзнати грешки на мъжете водят до много неприятни изживявания под завивките. Някои от тя...

 

 

 

 

Оралният секс - какво искат жените

След като вече разбрахме какво искат мъжете в оралния секс е време да разберем и желанията на дамите. Към тези, които са равнодушни къ...

 

 

 

 

Оралният секс – какво искат мъжете

Жените имат противоречиви чувства към оралния секс, т.нар. минет (всъщност думата е френска и означава котенце, прави се асоциaция с на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com