Запознанствата?! Наръчник за 2013

27197
Запознанствата?! Наръчник за 2013

Докато ние все още се чудим дали е нормално да се регистрираш в сайт за запознанства, светът отдавна се е отърсил от предразсъдъците си и открива все по-разнообразни начини за търсене на партньор. Решихме да надникнем във вселената на запознанствата и да Ви представим някои от най-актуалните тенденции – по света и у нас!

Групови срещи

Мъжете се кипрят повече за среща, харчат много

Мислите, че жените харчат прекалено много пари, за да изглеждат добре? Ново проучване показва, че мъжете всъщност дават повече за нова ...

Представи си, че с още две необвързани приятелки отивате на среща с трима симпатяги, които също са приятели по между си. Чувстваш се по-сигурна с подкрепата от момичетата, притеснението е по-малко и със сигурност ще е забавно. За жалост форматът все още не е навлязъл в България, но ние го очакваме с нетърпение!

Партита за необвързани

Вече ти разказахме за Sexy&Single Party, което се провежда на всеки няколко месеца в София. Следващото издание е на 18.април.2013, а концепцията е проста – 200 необвързани участника + хубава музика + игри. Повече информация можеш да намериш на www.speeddating3.com/party

Speed Dating

Бързите срещи не са нещо ново, но е новина че набират все по-голяма популярност на родната сцена. Ако все още не си се натъквала на тях, нека ти разкажем накратко: За една вечер се срещаш с 10 мъже. Прекарваш 6, 7 или 8 минути с всеки от тях, за да прецениш дали искаш да се видите пак. Тук отново ще споменем SpeedDating3.com, които освен традиционните бързи срещи вече организират и тематични събития – за миньончета, за пътешественици и др.

Митове за любовта

Нека си го кажем направо, кой не се вълнува от интересни и дори неудобни въпроси за любовта и не иска да разбере повече за това Къде?, ...

Мобилните телефони

Мобилното ти устройство все още не може да готви, но вече може да ти намери партньор. Различни компании се надпреварват коя да предложи най-добрата платформа, но най-разпространената идея е следната: 1. Изтегляш си приложението и си правиш профил.; 2. Попълваш какъв партньор търсиш.; 3. Телефонът ти вибрира всеки път, когато наоколо има подходящ „екземпляр“. Хитро, нали! Минусът отново е, че в България са слабо използвани, но пък ще срещаш само мъже, които са „в час“. Има много предложения, ние само ще споменем singlesaroundme.com.

Потни тениски

Всяка сфера си има и своите нестандартни представители. В САЩ (къде другаде) започнаха да си търсят партньор чрез потни тениски. Мъжете спят с една и съща тениска три вечери подред. После всички тениски се събират, жените ги душат и по миризмата си избират партньор. Смята се, че феромоните по тениските играят ролята на „сватовници“. Гениално или просто - бъдещето ще покаже.

Новите сайтове за запознанства

Час време за подготовка преди среща

Преди среща представителките на нежния пол се нуждаят от най-малко 60 минути кипрене, пише БГНЕС. Изследването отбелязва, че ако не из...

Традиционните сайтове за търсене на партньор бавно са се запътили към графата „Old School”. Но явлението онлайн запознанства няма да изчезне скоро – просто се развива. Един от хитовете напоследък е HowAboutWe.com. При него съвпаденията не са на база дълъг списък от критерии, а според предпочитанията ти какво да правиш на първата среща.

Така изглежда ходенето на срещи през 2013. Действай!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com