Мъжете се кипрят повече за среща, харчат много

11042
Мъжете се кипрят повече за среща, харчат много

Мислите, че жените харчат прекалено много пари, за да изглеждат добре? Ново проучване показва, че мъжете всъщност дават повече за нова прическа, дрехи и бельо преди романтична среща.

Анкетата, в която участват 2000 души, показва, че най-популярните процедури за господата са подстригване, кола маска по тялото и дори по лицето. Те са склонни да инвестират още повече пари, ако са сигурни, че вечерта ще завърши в спалнята.

Мъжете са секс фурии до 69 години, а жените между 18 и 29

Мъжете смятат, че красотата на жените достига своя връх на 29 години. Резултатите американско проучване показват, че мъжете са най-уве...

Жените дават много по-малко пари за подготовка и то най-вече за епилация, 55% споделят, че купуват и ново бельо, ако искат разбира се да го покажат в края на вечерта. Причина номер едно е, че така се чувстват по-уверени.

23% от дамите признават, че усещат натиск от страна на обществото, че трябва винаги да са в перфектен вид, докато мъжете го правят заради "жестоката конкуренция".

Ето какъв е и списъкът с неща, които двата пола правят преди среща. 28% от мъжете купуват нови дрехи, 27% ходят на кола маска, 15% купуват ново спално бельо. 58% от жените се епилират, като само 17% епилират интимните си части за първа среща. 7% от момичетата купуват ново спално бельо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com