ЧЕЗ обещаха: Взехме си поука

5432
ЧЕЗ обещаха: Взехме си поука

ЧЕЗ ще възстанови доверието на клиентите си. Ние си взехме поуките и за нас най-важното нещо е прозрачността в работата. Именно заради това до 27 март предоставяме възможността всеки да види нашите договори за услуги. Това каза в студиото на сутрешния блок на TV7 Кремена Стоянова, изпълнителен директор на "ЧЕЗ България".

Договорите ще бъдат в информационна зала. Нашите специалисти също ще бъдат на разположение и ще отговарят на всякакви въпроси.

Клиентите на ЧЕЗ мога да разчитат на енергийния омбудсман

В деня на отворени врати на 13 март, сряда, ЧЕЗ  ще обяви новооткритото си звено - „Енергиен омбудсман”. Събитието ще ...

Тя коментира и обвиненията, че ЧЕЗ се е възползвал от даването на обществени поръчки на свои дъщерни фирми. ЧЕЗ избягва дублирането на дейности. През 2006 година ДКЕВР одобрява така предложения и действащ до сега модел. Те правят това с идеята, че това ще е полезно за всички, обясни Стоянова, цитирана от БЛИЦ.

Радослав Димитров, който влиза в ролята на енергиен омбудсман, разкри повече за своята нова длъжност. Позицията енергиен омбудсман се разкрива в съответствие с Директива 2009/72/ЕО на Европейския парламент относно общите правила за вътрешния пазар на електроенергия, каза той. Със създаването на енергиен омбудсман в ЧЕЗ клиентите ще могат да се обръщат към него винаги, когато се съмняват в коректното решаване на техните жалби. Аз ще приемам също така предложения на потребителите как да бъде подобрено обслужването на клиентите.

Енергийният омбудсман ще е независим. Моята работа ще е да се занимавам с жалбите на гражданите, обясни той. Аз ще бъда пряко подчинен единствено на кънтри мениджъра, който е най-големият човек в ЧЕЗ за дадената страна. Нямаме никаква идея да изземем функциите на националния омбудсман Константин Пенчев. Напротив. Надяваме се, че той ще одобри тази наша идея, каза още Димитров. Чрез енергийния омбудсман, ние вярваме, че ще съкратим сроковете за отговор на жалбите на хората и ще имаме по-добра връзка с тях. Енергийният омбудсман ще помага и на хора, които не са доволни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика