В крак с новите заплахи за ИТ сигурността

2704
В крак с новите заплахи за ИТ сигурността
10-то издание на IDC IT Security Roadshow

Международната конференция за информациоона сигурност IDC IT Security Roadshow 2012 ще се проведе на 15 март в х-л Шератон София.

Събитието се организира за 10-та поредна година в 35 столици и големи градове в региона на Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Африка. Конференцията ще бъде официално открита от зам. министър Валери Борисов.

Специален гост ще бъде Дан Лорман, началник отдел сигурност (CSO), Отдел по информационни технологии на щата Мичиган и ИТ мениджър на годината 2011 според класацията на америакнското списание за ИТ сигурност CS Magazine.

Темите, покривани тази година, са свързани с актуални промени в заплахите и средата, сред които сигурност и мобилност, социални мрежи, облачни услуги, виртуализация, управление на риска, както и нови: управление на привилегиите на „най-привилегированите” потребители, новият RRM (Resilience Management Model) модел за устойчивост на бизнеса.

IDC IT Security Roadshow е подходящо за ръководители, занимаващи се с проблемите на устойчивостта и сигурността на бизнеса, сигурността на информацията, ИТ сигурността, управление на риска, управление на информационно интензивни процеси, експерти по информационни технологии.

Регистрация може да се извърши ТУК.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com