Дерби за финал: Азар, Де Бройне и компания търсят успех с разлика над лидера

3221
Дерби за финал: Азар, Де Бройне и компания търсят успех с разлика над лидера
Снимка: Getty Images

Дойде време за решаващите битки в груповата фаза на Лигата на нациите. Една от по-интригуващите групи включва участието на Нидерландия (лидер с 13 точки), Белгия (втора с десет точки), Полша (трета с четири точки) и Уелс (последна с едва един пункт на сметката си).

Нидерландия и Белгия в свиреп сблъсък за върха в Лигата на нациите

Пределно ясно е, че Белгия ще се нуждае от победа, за да има шанс за първото място. Тази победа обаче трябва да бъде съобразена с поражението в първия кръг именно от "лалетата" с 1:4. Тъй като именно директните сблъсъци са първият компонент, който се гледа при равенство на точките, то "червените дяволи" ще имат нужда от успех с три гола разлика като гост, ако искат да завършат първи в групата.

Коефициентът на efbet Еден Азар, Кевин де Бройне и компания да спечелят е 3,15, докато ставката за нов успех на сметката на Нидерландия над този съперник е 2,25. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,65. Двубоят между двата тима ще се състои в неделя, 25-и септември, от 21:45 часа българско време.

Преди последния им сблъсък (дошъл преди малко повече от три месеца) двата отбора имаха още шест срещи през този век, но трябва да се отбележи, че всяка една от тях е приятелска. В тях Белгия има две победи, а останалите четири мача са завършили наравно. Само един от тях превъзхожда по резултатност официалния им мач, който видя цели пет попадения.

Ще си спретнат ли Нидерландия и Белгия голово зрелище?

Коефициентът на efbet и в този случай да има над 4,5 попадения в сблъсъка е 5,20, докато за под 2,5 гола в мача е 2,15. Съответно ставката за това и Нидерландия, и Белгия да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,64, докато за няма гол/гол е 2,30.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com