Опознай красотата на България

43770
Опознай красотата на България

Идната седмица (27 май – 2 юни) екипът на actualno.com. ще ви предложи интересни разкази и снимки от едни от най-красивите градвое е България.

Клисура, Сопот, Карлово, Казанлък, Шипка, Павел Баня, с. Турия и Калофер ще бъдат отразени от редактори на actualno.com.

Фестивал на зелениката ще се проведе в природен парк "Странджа"

Фестивал на зелениката, организиран от Дирекцията на Природен парк „Странджа“, към Изпълнителна агенция по горите ще се про...

Инициативата е организирана, благодарение на оперативна програма “Регионално развитие” 2007-2013, проект „Долината на розите и тракийските царе”, финансирана от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България.

В Зеления доклад на ЕК се акцентира на културните и креативни индустрии като източници на иновативност, нови пространства за експеримент, иновация и предприемачество в културния и артистичния сектор, в който се използват нови технологии, привличат се нови публики, използват се нови канали за информация и нови модели на потребление.

Actualno.com иска да припомни колко красива е България и да намери добрите истории, въпреки кризата, въпреки проблемите. Нека не забравяме, че държавата, в която живеем има прекрасна природа, уникални обичаи и празници и не на последно място – хора, чиито дела са вдъхновяващи.

Снимка: Казанлък

Българските избори и съдбата на "Южен поток"

Всички пътища водят към Москва?На 12 май в България се състояха парламентарни избори, резултатите от които за съжаление не могат да реш...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини