Отслабвайте с ядки и кисело мляко

19940
Отслабвайте с ядки и кисело мляко

Традиционните диетични препоръки включват умереност, балансирано хранене и намаляване на общия обем на калориите.

Така обаче не се обръща внимание на това откъде идват калориите. Опцията да се хапва от всичко по малко не винаги е достатъчно като мярка за ограничаване на проблемите с теглото.

Създадоха парфюм за отслабване

От модни диети до причудливи устройства, стотици са продуктите, за които се твърди, че помагат за отслабване. Последната реклама на пр...

Храните не са еднакви – картофите изпъкват в изследването на учени от Харвард като рисков фактор за трупане на сантиметри около талията. Естествено не е изненада, че пържените картофи и чипсът са врагове на диетите, но и печените, варените и пюрираните им събратя също не щадят кантара. Учените смятат, че причината се крие в ефекта, който картофите имат върху инсулина.

Плодовете, зеленчуците и ядките са полезни за отслабващите, защото не само им дават необходимата енергия, но и фибри, витамини и т.н. Само трябва да изберете правилните продукти.

Учените са установили, че и киселото мляко (нискомаслено и неподсладено) играе важна роля в отслабването. Ако искате тънка талия – наблегнете на млякото и ядките. Спортувайте повече и хапвайте по-малки порции, но нямаме предвид – малък пакет чипс.

health.bg

Бавното хранене е в полза за фигурата

Забързаният начин на живот ни принуждава да хапваме набързо през деня, а вечер често привършваме вечерята си пред телевизора. Правилно...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com