Да помогнем на Криси

10412
Да помогнем на Криси

Кристиян Панайотов е с диагноза „Детска церебрална парализа – смесена форма – екстрапирамидна и диплегия спастика”. На детето се провежда кинезитерапия, логопедична и психологична терапия, както и хипотерапия, хидротерапия и хипербарна оксигенация.

Въпреки комплексната рехабилитация, Кристиян все още не е проговорил, няма добър контрол на главата и не може да стои седнал. По тази причина родителите му решават да търсят варианти за лечение извън страната и се спират на „Болница за майчино и детско здраве” в Гуанджоу, Китай, откъдето получават покана и оферта.

Да събудим Наско!

На седемгодишна възраст Атанас Атанасов е блъснат от кола и от тогава е в състояние на будна кома. От май 2009 Наско е периодично на л...

Д-р Йолова – детски невролог в УМБАЛ „Св. Марина” Варна е издала становище с препоръка за провеждане на рехабилитацията в Китай.

В началото на юли 2015 г. Криси се върна от първия курс терапия, разходите за който са възлезли на 15 000 щатски долара. Предстои втори 4-месечен курс от август до ноември. За него са необходими около 25 000 лв.

В дарителската сметка на Кристиян има 20 000 лв. Не достигат 5 000 лв.

28-годишната Валерия спешно се нуждае от лечение

28-годишната Валерия Йорданова от Шумен спешно се нуждае от лечение в Турция заради тежка форма на рак на кожата–метастазирал мел...

След набирането им кампанията ще продължи за обезпечаване на лечението през 2016 год., за което отново ще са необходими 50 000 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com