Сидеров предаде на гробокопачите на "Атака" един "здрав и неодялан поздрав"

25328
Сидеров предаде на гробокопачите на "Атака" един "здрав и неодялан поздрав"
Снимка: БГНЕС

Преди да започне речта си, лидерът на „Атака” Волен Сидеров поиска „да бъдат отстранени” нелегитимните символи от пленарна зала. Сидеров визираше знамето на Европейския съюз, като каза, че по Конституция легитимни символи са българското знаме и българският герб.

Преди речта на Сидеров Стефан Данаилов поиска от всички депутати на левицата да стоят мирно. „Седнете, какво е това”, възмути се най-възрастният депутат в 43-тото Народно събрание.

Валери Симеонов атакува "етническите партии" и повтори предизборната си програма

Нашата най-висша цел е да защитим интересите на нашето отечество Майка България, както и на многострадалния български народ. Така Валер...

Искам да благодаря на всички българи, които разбиха сценария ГЕРБ да има пълен комфорт. На гробокопачите на „Атака” предавам „един здрав и неодялан поздрав” от нашите избиратели. Сидеров припомни и стар виц: „Кои са повече от китайците? Мераклиите”. А могат ли, попита лидерът на „Атака”. Когато поискаш, трябва да можеш. Ако един мъж има еректилна дисфункция, то и най-красивата жена няма да помогне. Същото е и с програмната дисфункция, даде пример Сидеров.

Как сега да вярвам на партии, които влошиха живота на българите. Те трябва да бъдат разследвани. Ще бъдем коректив, ще приземяваме политическите хвърчила. Евроценности няма – има само християнски ценности. Нашите интереси ще са интересите на всички унижени и оскърбени българи – огромното мнозинство. Проблем номер едно на всички политици, които управляват, е това.

Вече действаме – внесли сме 43 законопроекта и решения в деловодството. Те се отнасят до най-важните въпроси за българския народ. Те се отнасят до доходите, пенсиите, изгонването на енергийните монополи, връщането на българските полезни изкопаеми, мораториум върху цената на тока. Сред тези решения е и отдаването на почти към загиналите от геноцид българи в Османската империя. Има и решения за полезни за България енергийни проекти, продължи Сидеров, без да уточнява кои са тези проекти.

За финал Сидеров се обърна към гостуващите посланици да предадат на своите лидери да махнат „идиотските санкции срещу Русия”. За съжаление няма вече лидери като Конрад Аденауер и Шарл Дьо Гол – крайно време е да се спре в европейски мащаб унизителната и васална политика спрямо Вашингтон. Да се следват болните амбиции на САЩ днес означава, че ни въвличате във война, натърти Сидеров. Не искаме да ни тикате във война с нашата освободителка от турско робство, обърна се лидерът на „Атака” към чуждите дипломати. Това е нашето виждане и ще го отстояваме както можем и както знаем – ние не сме някоя безпринципна коалиция, ние сме „Атака”, завърши Сидеров. Ще стоим в мътната вода на българската политика като скала. Ние ще сме крепост – ако паднем, пада България, а Бог няма да го позволи. Бог пази България и нека божията благословия бъде над България, каза за финал националистът.

Миков се вторачи в неолиберализма, обеща подкрепа за някои закони

Повече от 50% от българите не са представени в парламента, защото те не пожелаха да са участници в политическия процес, въпреки че осем...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика