Валери Симеонов атакува "етническите партии" и повтори предизборната си програма

19748
Валери Симеонов атакува "етническите партии" и повтори предизборната си програма
Снимка: БГНЕС

Нашата най-висша цел е да защитим интересите на нашето отечество Майка България, както и на многострадалния български народ. Така Валери Симеонов от „Патриотичния фронт” започна своята първа реч като председател на парламентарната група на ПФ.

Ще търсим подкрепа от всички политически сили, които са готови да работят за изваждането на „всички етнически партии” от властта, удари право в сърцето на политическата система Симеонов.

Миков се вторачи в неолиберализма, обеща подкрепа за някои закони

Повече от 50% от българите не са представени в парламента, защото те не пожелаха да са участници в политическия процес, въпреки че осем...

Целите на патриотите Симеонов изброи набързо – в икономиката подкрепа за малкия бизнес, стратегия за туризма, подкрепа за селското стопанство и връщане на загубени пазари, незабавен одит на енергетиката и коренна промяна на дейността на ДКЕВР плюс спешно проучване на газовите находища за конвенционален природен газ. В областта на бюджета и финансите Симеонов поиска разследване на КТБ и незабавно премахване на едностранната промяна на лихвите от банките. Патриотите поискаха таван на партийните субсидии и намаляването им, поискаха и премахване на картела в здравеопазването плюс предимство на генеричните лекарства. Искаме и всички деца да знаят български език, преди да влязат в училище – нека родителите да плащат, ако не могат, да полагат обществено полезен труд. Симеонов поиска и да се разреши използването на огнестрелно оръжие така, както е в САЩ плюс задължително гласуване. Право на глас да имат само граждани, владеещи писмено и говоримо добре български език, каза още той, описвайки по същество предизборната програма на НФСБ и ВМРО.

Симеонов не обели и дума за формата на бъдещото управление на България. Досега ПФ твърдо заявява, че ще подкрепи политически правителство на ГЕРБ, но без да предлага свои лица за министри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика