В очакване на Spirit of Burgas: Няколко модни съвета за музикалните фестивали

22651
В очакване на Spirit of Burgas: Няколко модни съвета за музикалните фестивали

По-малко от месец остава до най-мащабното музикално събитие в България. Тази година Spirit of Burgas навършва 7 години, а фестивалът ще се състои на 7-ми и 8-ми август на Централен плаж в Бургас. Феновете тръпнат в очакване за една от най-големите музикални световни звезди Роби Уилямс, както и за британската рок група Kasabian, многократно обявявана за най-добра банда на живо. Роби Уилямс ще изнесе двучасов концерт за почитателите си у нас.

В разгара на музикалния фестивален сезон, феновете, освен че тръпнат в очакване да видят любимците си, трескаво планират и своето облекло. Колкото по-дързък е тоалетът, толкова по-добре. Това е шансът най-накрая да си боядисат косите сини или да избухнат в някоя оскъдна дрешка.

Спечели билет и изживей Spirit of Burgas 2015

Actualno дава шанс на трима от вас да изживеят Spirit of Burgas 2015. Отговорете правилно и ще участвате в тобола за 3 покани за фестов...

Има обаче и вариант тази мода да отиде твърде далеч в изразяването. Изданието USA Today предлага няколко съвета за това музикално лято и фестивалите.

1. Кажете "не" на украсата за коса

Нищо не крещи за липса на културно обогатяване толкова, колкото носенето на някакво украшение за глава, което е било запазено за най-смелите воини и вождове в миналото. В отговор на обществената реакция, всички фестивали по света сега са против носенето на аксесоари за глава. Миналата година фестивалът в Канада Bass Coast обяви за незаконно носенето на шапки.  Избягвайте да изглеждате като безчувствен идиот и се отървете от шапки и венците за коса.

2. Не подценявайте малките чантички за талията

Този тип чантички никога няма да бъдат стилни, но са определено удобни за музикалните фестивали. Дори и известните личности не подминават тази тенденция. Актрисата Сара Хайланд е забелязана именно с такава чантичка, която побира всички необходими неща и е лесно достъпна.

Мастило и Hayes&Y ще открият SPIRIT of Burgas

SPIRIT of Burgas избра двете групи, които ще открият главната сцена на фестивала. На 7-ми август преди вече обявените Robbie Williams, ...

3. Научете правилата

Подобно на украсата за глава има и още модни правила, които да се спазват на фестивалите. Те минават през очевидното правило „без голота“ до не толкова очевидното по-ново правило „без селфи стик“. Всички правила могат да се открият на съответния сайт на фестивала. Струва си да се обърне внимание и на правилата за носене на гривна. Едва ли някой иска да бъде изгонен от фестивал заради това, че не е стегната достатъчно.

4. Комфортът преди привлекателните костюми

Никога не жертвайте комфорта си заради едни сладки сандали. Когато става въпрос за обувки, се стремете да са удобни и пригодени спрямо концерта. Трябва да се отбележи обаче, че комфорт не означава грозота. Не е нужно да ви изгонят от някой скъп фестивал заради грешен подбор на обувки.

The World of Drum and Bass ще закрие SPIRIT of Burgas 2015

SPIRIT of Burgas ще продължи традицията да предлага най-доброто от света на Дръм енд Бейс музиката. Дори нещо повече - за първи път сел...

5. Бъдете уникални

Имайте предвид, че много хора успяват, но за отделни групи е доста трудно да се откроят един от друг. Носенето на неонови облека и връзването на балони за раницата със сигурност не е новост. Стремете се да откриете собствения си стил.

Actualno.com ще зарадва трима щастливци с билети за уникалното шоу Spirit of Burgas. Участвайте в нашата игра и си дайте възможност за едно невероятно лятно изживяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com