X
 
 

Борисов: Партията на Радев ме подслушваше в тоалетната (ВИДЕО)

4646 19
Борисов: Партията на Радев ме подслушваше в тоалетната (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
Премиерът Бойко Борисов даде своя отговор на обвиненията на БСП, че подслушва президента Румен Радев.

Радев още чака отговори от Борисов и Гешев

„Зададох ясни и конкретни въпроси, чакам отговор“. Така лаконично коментира президентът Румен Радев журналистически въпрос ...

"Ма верно ли такива глупости са приказвали? Аз нямам достъп до СРС-тата, но не е само това. Къде има разрешeние за подслушване на президента  в съда? Това, че някой се е омазал хъкал-мъкал и изведнъж да ме замесват мене в тази работа. ДАНС, МВР, работят по свои закони. Ако някой е цопнал някъде, това не е моя вина.

С този прокурор се разбрах да се размаже всичко живо, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода. Всички служби са впрегнати в тази сфера. Дали арестуват министър, зам.-министър или който и да е, не е моя работа. Ако някой е крал вода - по същия начин и за това сме се разбрали", обяви Борисов пред журналисти в Мюнхен, където е за годишна конференция по сигурността.

"Когато партията на Радев мен ме подслушваше в тоалетната, аз не обвиних никого. Даже нещо повече, когато разбрах сега, ми стана много неприятно. Аз нямам, и в това се заклевам, нищо общо с това", каза той относно разговора с президента Румен Радев, разпространен от прокуратурата.

Борисов се спря и на проблема с миграцията, който застрашава цяла Европа.

БСП обвини Бойко Борисов, че подслушва президента

Обвинение към премиера Бойко Борисов за подслушване на президента Румен Радев, отправи депутатът от БСП Антон Кутев. Народният предста...

"В Европа миграцията е първи основен проблем. Аз затвърдих позицията си, че мирът и разбирателството, енергийните проекти - от една страна правят страните зависими, но в същото време се дава и възможност за работа с другите държави в региона, посочи премиерът.

"С икономическите възможности на Запада, може да се направи така, че да има траен мир и да е взаимоизгодно и за Изтока, смята Борисов.

Той призна, че влизането в Зелената сделка ще създаде трудности на България, по отношение на конкурентната среда.

"България, влизайки в Зеления пакт като част от ЕС, ще изпадне в много тежка конкуренция. Имаме много сериозни теми, които да засегнем. "Балкански поток" и интерконекторът с Гърция са стратегически важни за страната ни", коментира още той.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • БKП-CюpгюнЪ кeнeф пaдишaх 18 БKП-CюpгюнЪ кeнeф пaдишaх преди 1 ден Профил на трол?
  Абе мутpo-милициoнepcкият фaтмaк БOKo, нали и ти беше член на Партията (БКП), на която е бил член и фaтмaкa-кapуцap на caмaльот Радев?! Изглежда дейността, работата и продукцията ви (кашообразна, течна и газообразна) в тая Партия (БКП) е била само в и за кeнeфa, и сигурно в големи количества, като многото държавни кюфтаци, които сте погълнали за да създадете тая cмpъдлива фaтмaшкa продукция! Пък и виж още ›› на турски БOK = cмpъдлив екскремент, нали?! Егати шoпcко-cъpбoманската комунистическа cмpъдня - с каквото се е хванал, все се е уcиpaл! Ето и един клип от подслушването с ДC-Baнчe кapaПpacи с тepacи в министерския кeнeф: https ://bit.ly/2SrfMqc
 • Въпросът 17 Въпросът преди 1 ден Профил на трол?
  Абе къде е глутницата наемници Margi Draganova, да идват веднага на помощ, защото ТОЯ съвсем се изКелеши !
 • КУРнела 16 КУРнела преди 1 ден Профил на трол?
  Каруцарино, аз съм тази, която те подслушваше и правеше снимки, когато ти се ..... в Симитли !
 • Анонимен 15 Анонимен преди 1 ден Профил на трол?
  Дано някой да се е сетил да събира мислите на тоя Сенека на 21 век, тоя Нерон на Балканите, тоя Софокъл на Вселената. В негов стил- е.аси тъпото животно.
 • Минзухар Драганов 14 Минзухар Драганов преди 1 ден Профил на трол?
  Абе, имаше наистина някакъв подслушван, бяха се събрали трима, да търсят начин как да отърват Миро Мършата от съдебно преследване, щото беше отклонил едни държавни пари по посока джоба си. И там наистина имаше епизод в тоалетната, по който се разбираше, че окичения с сересета е именно тоя Миро.Та там се чуха твърде интересни неща, особено "не се смей, ти го избра" ...Сега същият пак си избра и наз виж още ›› начи главен прокурор, но не му изнася да говори за всички подслушвания. .....Въпроси много, ама се иска да се задават само "правилните"
 • Анонимен 13 Анонимен преди 2 дена Профил на трол?
  Тоя въобще някой и някъде възприема ли го насериозно, освен той сам себе си?!
 • Анонимен 12 Анонимен преди 2 дена Профил на трол?
  Този съвсем изтрещя
 • Анонимен 11 Анонимен преди 2 дена Профил на трол?
  Щото за всичко е виновен шофьора от НСО на Барни Ръбъл,нали е на щат при Радев!?
 • Анонимен 10 Анонимен преди 2 дена Профил на трол?
  Че партията на Радев и той самия и сега те дебнат, да те... Ама и ти тях, нали? Такъв е живота, всеки дебне да... В крайна сметка всичко се свежда до едното ядене и до едното... Всичко друго е отъпкване на пътеката към целта.
 • Euromebel 9 Euromebel преди 2 дена Профил на трол?
Нагоре