X
 
 

Радев още чака отговори от Борисов и Гешев

2405 2
Радев още чака отговори от Борисов и Гешев
Снимка: БГНЕС
„Зададох ясни и конкретни въпроси, чакам отговор“. Така лаконично коментира президентът Румен Радев журналистически въпрос дали питанията му към премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев са били чути. „Питайте ги, вие сте за това - да задавате истинските въпроси“, каза на журналистите държавният глава, докато гостуваше в Ивайловград за Деня на града. Президентът участва и в ритуала по зарязване на лозята на днешния празник Трифон Зарезан.

Междувременно в парламента депутатът Антон Кутев от БСП попита от трибуната „на какво основание ДАНС е подслушвала един генерал от НАТО, респективно президента“. 

БСП обвини Бойко Борисов, че подслушва президента

Обвинение към премиера Бойко Борисов за подслушване на президента Румен Радев, отправи депутатът от БСП Антон Кутев. Народният предста...

„И питам естествено Бойко Борисов, защото той е човекът, който отговаря за ДАНС в държавата“, каза той.

„Въпроси в смисъл кой е поискал, с каква цел и на какво основание е приложено подслушване на Цанко Стойков, не биха могли да вменят в правомощията и отговорностите на министър-председателя“, отговори председателят на парламента Цвета Караянчева. Подробностите можете да намерите В ТОЗИ МАТЕРИАЛ.

Actualno.com

Етикети:

  • Баце 1 Баце преди 5 дена Профил на трол?
    Айде свободно! Вдигни си гащите и може да си ходиш, стига си чакал!
  • ИМПЕРИАЛИСТ 1.1 ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 дена Профил на трол?
    ............ Да можеш да чакаш, .............. да искаш да чакаш, ................ това е ЛЮБОВ! ................. ЧЕСТИТ ДЕН НА ВЛЮБЕНИТЕ!
    : 0 !