X
 
 

Ген. Румен Миланов: Подценили сме системата за сигурност в ДАНС

1062 4
Ген. Румен Миланов: Подценили сме системата за сигурност в ДАНС
Снимка: БГНЕС
Подценили сме системата за сигурност в ДАНС. Това смята ген. Румен Миланов - бивш директор на НСБОП и на БОРКОР. 

Припомняме, че на 27 януари 55-годишен мъж, извикан на разпит в сградата на агенцията, сложи край на живота си. При извършване на стандартна проверка на личните вещи преди влизане в сградата, той е извадил от дрехите си незаконно притежавано самоделно оръжие и се е самопрострелял.

Самоубиецът от ДАНС похитил самолет през 1981 г.

Мъжът, който се застреля в сградата на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС), е 59-годишният Емил Крумов от Перник, който през...

Според ген. Румен Миланов контролът върху притежаване на оръжие трябва да се извършва по-рано в тази институция, както трябва да се смени и цялата система.

„Отива на разпит въоръжен, не отива случайно – имал е предварителна нагласа за тази среща. Вероятно иска да даде знак“, коментира ген. Румен Миланов. По думите му в такива обекти трябва да се повиши нивото на сигурност.

Недопустимо е лицата, които трябва да се охраняват, да си плащат. НСО не е търговско дружество, коментира генералът по повод предложението на ДПС да се охраняват определени лица, но ако те си плащат.

„Трябва да се запитаме кой критерий е по-важен – обемът на дейност (броят на хората, които охраняваме) или парите. Държавата казва, че иска да се охраняват определени хора, това струва еди колко си. Ако не искат да намалят лицата, които трябва да се охраняват, трябва да се увеличат средствата от бюджета. НСО не е търговско дружество. Пазарлъци не трябва да се допускат“, категоричен беше той.

Мъж се самоуби в сградата на ДАНС

Мъж на около 60-годишна възраст се е самоубил в сградата на Държавна агенция „Национална сигурност“. Сигналът за случилото...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  И теб те знаем каква подлога беше !
 • Българският ЧЕРНОБИЛ ! 1 Българският ЧЕРНОБИЛ ! преди 2 седмици Профил на трол?
  Охранената пуйка Теменужка отива в Щатите да договори атомно гориво "Уестингхауз-Фукушима" за 1 милиард долара, отпускани от американска банка . Така тя изпълнява нареждането на Чорбаджиите, което получи Агента Мафиот, когато го превикаха там на ПРЕКЛОНЕНИЕ .
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Бляд, страдание за петте рубли ли изживяваш? Ами денги окончились, денги нету, но въй держитесь!! Много си прозрачен, сволочь.
  : 7 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  1.1 Това е Циклоп ДРИСНЯТА !
  : 2 !
Последно в Актуално