Каракачанов: Най-логичното е НС да отхвърли ветото на президента по Изборния кодекс

857
Каракачанов: Най-логичното е НС да отхвърли ветото на президента по Изборния кодекс
Снимка: БГНЕС

Държавата няма интерес от предсрочни парламентарни избори, защото те няма да променят нищо, конфигурациите ще са същите и отново ще трябва да се търси компромис. Това заяви зам.-председателят на 43-то Народно събрание Красимир Каракачанов (ПФ) за БНР.

Според лидера на ВМРО БСП и ДПС говорят за предсрочни избори, но никой няма интерес от това и самите те също не са готови за предсрочни избори, защото в БСП има вътрешни проблеми и разделение, а в ДПС проблемите са доста дори още по-„стряскащи“ - доколкото там текат процеси, които Кракачанов определи като „разцепление, разединение и битки по структурите“.

Поли Генова към политиците: Запазете правото на глас на българите в чужбина (Видео)

Няколко часа преди финала на конкурса "Евровизия" българският финалист Поли Генова се обърна към своите фенове и българските политици. ...

Членът на парламентарната група на Патриотичния фронт - НФСБ и ВМРО обвърза устойчивостта на коалиционното управление с действията на правителството, които според него следва да са насочени срещу битовата престъпност, срещу мудната, бавна и корумпирана администрация, която пречи на бизнеса, както и към промяна по отношение на обществените поръчки и еврофондовете, които не бива да се дават на „наши хора“, а да развиват икономиката.

Според Каракачанов наложеното от президента вето на измененията в Изборния кодекс се използва от държавния глава, за да направи кампанията си за предстоящите президентски избори и е най-логично Народното събрание да отхвърли ветото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика