X
 
 

Мащабна операция срещу контрабандата

810 0
photo of Мащабна операция срещу контрабандата
Снимка: БГНЕС
Премиерът Бойко Борисов съобщи пред журналисти във Варна за започнала през нощта мащабна операция срещу контрабандата.

„От Бургас започна. Стотици мастърбокси цигари. Много интересно са прикрити – все едно дървета гледаш, а вътре пълно с цигари. Като ги захванаха в Бургас контейнерите, стигнаха до София. Убеден съм, че в следващите 3 месеца, когато отчитаме битката с контрабандата на цигари, с тези няколко контейнера и стотици хиляди цигари, ще сме още по-надолу“, заяви той.

Бенчо Бенчев е стабилизиран след остра сърдечна криза

Зърненият бос Бенчо Бенчев е уведомен, че прокуратурата му повдига обвинение и при първа възможност сам ще се яви да получи предявеното...

По повод общинския съветник в Бургас Бенчо Бенчев, който беше арестуван в Истанбул заедно с Димитър Жельзков - Очите, Бойко Борисов каза:

„Правилното решение е това, което г-жа Нинова излезе и обяви – поемам вина и го махам. Отговорността е лична“.

Магистрала "Хемус" се строи усилено и ще бъде готова до 2024 година изцяло с пари от републиканския бюджет, потвърди премиерът, който заедно с министър Владислав Горанов извърши оглед на реализацията на инфраструктурните проекти на община Варна.

„На 16-и ще пуснем пътищата около Провадия. Първа копка правим на Белокопитово от Търговище, година и половина ще се оправят. "Хемус" откъм Ябланица видяхте, ще започне строителството до Търново и обратно, от Търговище към Търново. Така че 2024 година, ако сме живи и здрави, ще е готова "Хемус".

Бенчо Бенчев е призован, за да бъде обвинен

Днес в Бургас е извършено редовно призоваване от Окръжен следствен отдел на Бенчо Бенчев за явяването му пред разследващия орган с цел ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално