X
 
 

Правителството ще наблюдава борбата с корупцията с нов механизъм

1115 2
photo of Правителството ще наблюдава борбата с корупцията с нов механизъм
Снимка: Actualno.com
Днес правителството ще проведе редовното си заседание.

Създаване на национален механизъм за мониторинг в борбата с корупцията и организираната престъпност е сред акцентите в дневния ред на министрите. Те ще обсъдят и методика за определяне на линията на бедност в страната.

Правителството прие Национална програма за контрол на замърсяването на въздуха 2020 - 2030 г.

Министерският съвет прие Национална програма за контрол на замърсяването на въздуха 2020 - 2030 г. Програмата е разработена въз основа ...

Сред основните точки в заседанието е проект за осигуряване на преподаватели по български език и литература в чуждестранни висши училища.

Министрите ще решават и дали да одобрят допълнителни разходи по бюджета на министерството на икономиката, както и няколко промени в собствеността на имоти в Самоков, Пазарджик, и Шумен.

Министрите ще обсъждат и Наредбата за изискванията и оценяване на съответствията на играчките.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • AI 2 2 AI 2 преди 1 месец Профил на трол?
    Кръгловата папка в симулация е постигната с 360 допълнителни итераци след създадената база от първоначалните 10 милиона операци , изразяващи се в движения 1."напред" , "назад", както и "време" . Тоест , забележим това като постижение , самият алгоритъм състоящ от двата тима се нулира без създадено условие нул след итерация от численото постранство 360 (приблизително !) .
  • AI - какво ни очаква по-нататък в TV-шоу Фермер ? 1 AI - какво ни очаква по-нататък в TV-шоу Фермер ? преди 1 месец Профил на трол?
    В университетска лаборатория бил тестван нов алтгоритъм на два съперници , задачате им състоял се в скриването на деянията пред другият. За целта на игралното поле били поставени различни предмети , позволяващи създаването на скривалища . Комбинативните възможности били неграничени в дву-размерното постранство от 1.време за деяние , 2. логичнити операция адиция (плюс) както и субтракция (минус) , виж още ›› 3. нулата не е въведена като модус операнди (по лесно разбираема причина , че тя се явява като край на съпърничество, игра). Резултатите от тестовата шлейфа са следните : за 10 милиона повторения двата тима развиват тройна степен на вариация в тяхната тактика . А за развиване на още три други вариаци им потрябва още веднъж 370 милиона повторения .