Броени часове до концерта на Snoop Dogg

6375
Броени часове до концерта на  Snoop Dogg

Рано тази сутрин рапърът Snoop Dogg, известен вече и като Snoop Lion, кацна на летище София с полет от Барселона за концерта си тази вечер в зала Арена Армеец.

Дългоочакваният хип-хоп изпълнител пристигна в България в компанията над повече от 40 човека. Сред най-близкия антураж на певеца е и брат му. При своето кацане американската звезда сподели, че шоуто тази вечер не е за изпускане и ще очаква всички в залата. Подгряващ изпълнител на американската звезда ще бъде 100 Кила заедно с балет VS Dance.

Синът на Боб Марли пристига със Snoop Lion

Броени дни ни делят от концерта на хип-хоп изпълнителя Snoop Dogg. На 8 юли той ще пристигне в България заедно с един от синовете на ле...

За да бъде денят на самия концерт още по-вълнуващ ще се проведе скейтборд състезание на паркинга на Арена Армеец с начален час 15.00 часа. Събитието не е случайно, а е провокирано именно от любовта на Snoop към скейтбордите, след като той самият създаде собствена линия на асфалтните сърфове.

На едно място ще се съберат най-добрите български скейтъри, които ще представят върху най-добрия сглобяем скейт парк уникални трикове, и то в разгорещен батъл. Събитието е подкрепено освен с помощта на организаторите от MediaPro Entertainment и с любезното съдействие на домакините Kool Events Enterteiment. Освен много екшън на скейтборд, за доброто настроение на всички ще се погрижат и момчетата от dance формация Top Bboys (Throwdown), които също ще си спретнат „бой“ помежду си. Естествено няма да пропуснем да има и много рап музика представена от Dj Kalata (Unify).

Още какви изненади са подготвили организаторите, ще разберете като дойдете лично днес в 15.00 часа и заедно се подготвим за концерта на Snoop Dogg тази вечер от 20.30 часа.

Скейт парти точно преди концерта на Snoop Dogg

Лятото започна и е време за много забавления. Един от най-обичаните хип-хоп изпълнители за всички времена - Snoop Dogg, ще ви очаква на...

Ако все още не сте си купили билет за събитието, можете да го направите в мрежата на TicketPro, както и на касите на зала Арена Армеец. Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.

Заради големия интерес към концерта на Snoop Dogg в зала "Арена Армеец" след 18:00 часа колите на обществения транспорт в столицата ще минават по локалните платна на бул. "Цариградско шосе" при Площада на авиацията в посока "Център" и в посока "Младост". Двупосочно на спирките там ще спират автобусите по линии с номера 76, 204, 213, 306 и 604. Общественият транспорт в района на залата се движи до 23:15 - 23:30 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com