X
 
 

Изгониха участник от "Фермата" заради насилие (видео)

23708 4
photo of Изгониха участник от "Фермата" заради насилие (видео)
Снимка: ПР
Иван Милин бе изгонен от "Фермата: Нов свят" по решение на екипа на предаването. Повод за отстраняването му стана акт на физическа агресия от негова страна към съотборничката му Елизабет Илчева. 

В началото на втората седмица от живота на фермерите в шоуто, напрежението и обидните думи на Иван към Елизабет прераснаха във физическа агресия от негова страна и предизвикаха извънредна ситуацията в риалитито. Шамарът, който Иван Милин си позволи да удари на Елизабет, е безпрецедентен за предаването акт на физическа агресия и нарушава не само правилата на шоуто, но и всички морални и обществени норми, които "Фермата" отстоява. Реакцията на екипа на шоуто да изведе веднага за кратко Бети от чорбаджийската къща, бе последвана от извинение от страна на Милин и напускането му на къщата за през нощта и остро осъждане на поведението му от страна на всички фермери от двата отбора. 

"Виновен съм, поемем си позицията, аз съм мъж", каза при напускането си Иван Милин, който се извини лично на Елизабет за поведението си и призна, че се чувства зле, когато вижда поведението си във видео.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Събрали са ги все мъже боклуци и кифли....пълно падение продукцията...пропаднала държава отвсякъде!
 • СОЦИОЛОГИЧЕСКА ИЗВАДКА -граничеща с ЦИРК БАЛКАНСКИ!!! 1 СОЦИОЛОГИЧЕСКА ИЗВАДКА -граничеща с ЦИРК БАЛКАНСКИ!!! преди 3 седмици Профил на трол?
  Това е най слабия сезон на ФЕРМАТА!!!!Изключително слаб потбор на фермерите и мноОООго далеч от истинския живот в една ферма!!!!А бе с една дума : ПРОВАЛ!!!!!
 • КОПИ ПЕЙСТ 1.1 КОПИ ПЕЙСТ преди 3 седмици Профил на трол?
  Това е БЛЕДА сянка на Бай Брадър...!
  : 1 !
 • Тоя КРЕТЕН отдавна трябваше да му свият сърмите а ма другите мъже нали са пу.ки и си трайкаха...Ще ни псува той в национален ефир!!!От къде накъде?! 1.2 Тоя КРЕТЕН отдавна трябваше да му свият сърмите а ма другите мъже нали са пу.ки и си трайкаха...Ще ни псува той в национален ефир!!!От къде накъде?! преди 3 седмици Профил на трол?
  На лошото момче МУ духнаха под опашката...
  : 0 !