Как да влезеш по-евтино на концерта на La Phaze

3653
Как да влезеш по-евтино на концерта на La Phaze

15 лева на място за La Phaze за всеки с билети за концерта на Dub Incorporation и партитата Born2 Bass на HMSU и Ragga Muffin на Camp Sessions

Прииждащата лавина от ъндърграунд събития тази пролет провокира чистосърдечна колаборация между организаторите на част от обявените клубни партита и концерти през март и април в София.

Надеждата на промоутърите е най-доволни от това решение да останат феновете.

А добрата новина е, че тези от тях, които искат да посетят повече от едно събитие в края на този и началото на идния месец, ще могат да го направят на по-ниска цена – Teren Music пуска по-нисък вход на концерта на французите La Phaze за всеки, притежаващ билет за едно от следните три събития: Ragga Muffin на Camp Sessions (23.03.2012, клуб MIXTAPE 5), Born2 Bass на HMSU (30.03.2012, Парти център 4КМ) и Dub Incorporation на Строежа и MIXTAPE 5 (06.04.2012, клуб MIXTAPE 5).

Единственото леко неудобство за феновете е, че ще трябва да носят в себе си билетите за изброените събития и да ги представят на входа на клуб MIXTAPE 5 в деня на концерта на La Phaze.

И още една добра новина – на 23 март Camp Sessions ще раздадат 5 безплатни пропуска за La Phaze на петима човека, присъстващи на партито Ragga Muffin в MIXTAPE 5.

Electric Punk Rock/Jungle машините от La Phaze излизат пред българска публика за първи път тази събота, 24 март, като изявата им на наша земя е част от стартиралото им вече европейско турне, представящо новия им албум Psalms and Revolution.

 

Подгрявката на събитието пък ще бъде осигурена от трима любими музикални герои, които ще видим в специални превъплъщения: Ерол от Wickeda, в ролята на Kapitan Yogurt и Лъчо от Q-Check и La Мuchedumbre, в ролята на Muh-fucka selecta ще атакуват с DJ-сетове преди и след La Phaze. Селекцията на Капитан Yogurt ще е допълнително подправена с неподражаемите рими и импровизации на Сърмата Хари.

Билети за лайв изявата на La Phaze могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream.bg.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес