X
 
 

Мария Игнатова възбуди социалните мрежи (СНИМКИ,18+)

24645 4
Мария Игнатова възбуди социалните мрежи (СНИМКИ,18+)
Напоследък Мария Игнатова е много активна в социалните мрежи. Бившата половинка на Димитър Рачков не спира да споделя снимки в Instagram.

Какво се случва с Мария Иганотва?

Наскоро водещата зарадва феновете си със секси летни кадри. На тях Мария позира по бански и демонстрира перфектната си фигура. Разбираемо, кадрите на 40-годишната звезда събраха много лайкове и положителни коментари.

Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделиха

Актьорът Димитър Рачков и колежката му от "Господари на ефира" Мария Игнатова са прекратили дългогодишната си връзка. Самият Рачков п...

Волен Сидеров: Мария Игнатова е проститутка, Борисов плаща на Халваджиян

Игнатова и актьорът Димитър Рачков бяха заедно цели 8 години и бяха една от най-обичаните звездни двойки. Двамата обаче сложиха край на връзката си.

СЕКСИ СНИМКИТЕ ВИЖТЕ ТУК

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Октомврий, от написаното в №1 следва, че гледаш снимките на хубавите момичета с отвращение, четеш коментарите под тях и ги одумваш като дърта селска курв@?! Джендеризъм те гони?! А уж стомана, едно - друго?! Дезертьор си по всички ФРОНТОВЕ!
 • Октомври 2.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Ни най малко . Няма такова нещо. Четеш както сорос чете каквото и да е било. Съществото мария игнатова е Съучастничка на Враговете на Народа и в това е огромният проблем, а иначе вашата извратена соросоидна линия има проблем с хубавите момичета.
  : 1 !
 • Октомври 1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Ххахахахахахаха. Разбираемо снимките на тази звЪзда събрали много лайкове и положителни коментари. Елементи на обожествяване се наблюдават. Е , Другарят Октомври дава ОТРИЦАТЕЛЕН ЛАИК И КОМЕНТАР ИСТИНА. ИСТИНАТА която я каза сидеров за тази. Точка. Не , че има нешо лошо да си такава. Но лошо е когато си Съучастничка на Антинародната Клика макар , че определено е над вас actualno com.
 • Октомври 1.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Другаря Октомври приема само Другаря Ленин за секссимвол, но Ленин без каскет е порнография!
  : 0 !