Няма лоша реклама, особено ако е с доза секс

13133
Няма лоша реклама, особено ако е с доза секс

Аксиомата на всеки свестен курс по маркетинг е „сексът продава”. Добавете и старото журналистическо клише, че „няма лоша реклама” и нищо чудно, че старо и младо показва кой каквото си има, опитвайки се да си вдигне хонорарите.

Само преди дни Мадона показа на турците в Истанбул попрецъфтяла гръд, седмица-две по-рано Кардашиян зарадва феновете си във Фейсбук с пищни форми. Нашите хайлайф звезди също не изостават, а преди някоя и друга година в интернет се появи порно филмче с лошо качество, на което (според жълтата преса) се вихри бивша адреналинка.

Жените не мислят за секс, а за мода

Жените мислят за мода по 91 пъти на ден или 30 дни годишно. Това е повече отколкото мъжете мислят за секс. Старата поговорка, че мъжет...

Ето, че сега дойде реда и на закръгленото миньонче Снуки от топ реалити шоуто Jersey Shore. Клюкарските сайтове по цял свят започнаха да показват нейните полуголи снимки, за съжаление, обикновено цензурирани (садисти!!!).

Естествено, последваха стандартните заявления от типа „Ни лук ял, ни мирисал”. Обявено бе, че това са стари снимки, правени с мобилен телефон само за домашна „употреба” и т.н. Може и така да е, но миниатюрната звезда вече е улавяна да показва бедро (че и доста оттатък бедрото) на папараците.

Изглежда, че в момента Снуки като че ли няма нужда от допълнителна реклама. Шоуто се намира на върха на популярността си и този сезон се снимаше в Италия. Самата Никол Полици (истинското й име) прибира красивата сума от 150,000 долара на епизод, което я прави една от най-добре платените реалити звезди в света.

По-вероятно изглежда, че не на Снуки изобщо не й пука. Преди няколко години Обама, новоизлюпен тъмнокож президент на върха на популярността си, увеличи данъците, заплащани от солариумите.

Приятелството между мъжа и жената винаги свършва със секс

Няма приятелство без сексуално привличане, показва ново проучване на американски учени, предаде БГНЕС. Ако имате няколко приятели мъже...

Миньонката направи страшна изцепка по темата: „На Обама му е все едно. Той и без това си е тъмничък”. Интересното е, че й се размина, въпреки че обикновено всеки критик на Обама е незабавно заклеймяван като расист.

Снуки явно изповядва принципа „Яж, пий и си носи новите дрехи”, което според мен е един много добър житейски принцип.

Редактор: Генко Велев

 

Палави съседи принудили британска баба да спи в колата си

60-годишна британка е принудена да спи в колата си, тъй като имала страшно шумни съседи. Кристин Ноул се оказва сред многото поданици ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com