Скейт парти точно преди концерта на Snoop Dogg

9930
Скейт парти точно преди концерта на Snoop Dogg

Лятото започна и е време за много забавления. Един от най-обичаните хип-хоп изпълнители за всички времена - Snoop Dogg, ще ви очаква на 8 юли в зала Арена Армеец, София. Ако все още не сте закупили своя билет, не губете повече време, за да не съжалявате, че сте изпуснали голямото парти.

За да бъде още по-вълнуващо преживяването, преди концерта на лошото момче на 8 юли, понеделник, ще се проведе скейтборд състезание на паркинга на Арена Армеец, с начален час 15.00 часа. Събитието не е случайно, а е провокирано именно от любовта на Snoop към скейтбордите, след като той самият създаде собствена линия на асфалтните сърфове.

Българската хип хоп асоциация организира фест в Pork Pie

На 30 юни 2013 г. (неделя), от 13:00 ч., клуб Pork Pie в Борисовата градина в София, ще отвори врати за официалното откриване на Българ...

На едно място ще се съберат най-добрите български скейтъри, които ще представят върху най-добрия сглобяем скейт парк уникални трикове, и то в разгорещен батъл. Събитието е подкрепено освен с помощта на организаторите от MediaPro Entertainment и с любезното съдействие на домакините Kool Events Enterteiment. Освен много екшън на скейтборд, за доброто настроение на всички ще се погрижат и момчетата от dance формация Top Bboys (Throwdown), които също ще си спретнат „бой“ помежду си. Естествено няма да пропуснем да има и много рап музика представена от Dj Kalata (Unify).

Още какви изненади са подготвили организаторите, ще разберете ако дойдете лично на 8 юли в 15.00 часа и заедно се подготвим за концерта на Snoop Dogg същата вечер от 20.30 часа.

Билети за събитието търсете в мрежата на TicketPro, в зала Арена Армеец, както и online на www.ticketpro.bg. Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.

Всичко около предстоящия концерт на Snoop Dogg, известен и като Snoop Lion, феновете му в България могат да следят в официалната фен страницата във фейсбук www.facebook.com/SnoopDogg.Bulgaria и от официалния сайт на концерта на Snoop в София http://www.snoopdogginsofia2013.com/

Paco Maroto на July Morning във Варна

Renesanz и Rappongi отново обединяват сили за да съберат хиляди фенове на плажа във Варна за грандиозно July Morning парти. Събитието щ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com