Софи превзема Турция

6602
Софи превзема Турция
Визитата й при южните ни съседи ще продължи 3 дни

Българският представител на Евровизия 2012 Софи Маринова замина рано тази сутрин на посещение в Турция. Визитата й при южните ни съседи ще продължи 3 дни, в рамките на които гласовитата певица ще има доста ангажименти. Тя ще се посвети на интервюта пред медиите и срещи с местните си фенове, предаде eurovision-bg.com.

Програмата й включва участия в някои от най-рейтинговите предавания в Турция, сред които "Беяз шоу", "Бу Юлке", "Айнадан Янсъянлар" и др.

"Беяз шоу" е вечерно предаване, излъчващо се по най-рейтинговия турски канал - Канал D. Шоуто е най-гледаното в Турция, а участието там се счита за привилегия за всяка турска звезда, независимо прохождаща или вече утвърдена в шоу бизнеса. Освен това предаването има забележителна история, присъствайки неизменно в ефира от 1996-а година. Интересно е да се отбележи, че самият Беяз Озтюрк е с български корени.

Друга популярна телевизионна дестинация, в където ще участва Софи, е предаването "Бу Юлке". Това е предаване за култура, лайфстайл, музика и изкуство. Неизменно присъстват най-актуалните имена сред певиците, художниците, актьорите, а зрителите получават информация за различни новости във всяка сфера.

"Айнадан Янсъянлар" е предаването на група "Айна". Те са една от най-популярните етно-рок групи в Турция. Концертите им са голямо събитие, имат много фенклубове. В предаването се залага на живата музика, канят само талантливи певци. Основната тематика на предаването е музиката.

След края на посещението си в Турция, Софи ще отлети директно за следващата спирка в промоционалното й турне - холандската столица Амстердам, където ще вземе участие в "Eurovision in concert".

 

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com