Стейтъм ще снима и сериал у нас

8110
Стейтъм ще снима и сериал у нас

Холивудската звезда Джейсън Стейтъм започва снимките на свой сериал в България, научи „Монитор”. В поредицата ще участват главно негови колеги от САЩ, но ще има и български актьори във второстепенните роли. Подробностите за сюжета се пазят в пълна тайна.

В момента програмата на Стейтъм е доста натоварена. Звездата е у нас за снимките на „Непобедимите” 3. Заедно с това завършва и работата върху „Бързи и яростни” 7.

Стейтъм се показа по бермуди във Варна

Във втория ден от снимките на "Непобедимите 3" Varnautre.bg улови екшън звездата Джейсън Стейтъм да се разхожда извън снимачната площад...

Той засне вече сцени край Варна за „Непобедимите” 3, където си партнира със Силвестър Сталоун, Харисън Форд, Уесли Снайпс, Долф Лундгрен и Тери Крюз. Към отбора на „железните” се присъедини Арнолд Шварценегер, очакват се Мел Гибсън, Антонио Бандерас, Джеки Чан, Джет Ли и Келън Лъц.

Стейтъм не обича да споделя нощните си подвизи от България в социалните мрежи, за разлика от колегите си Долф Лундгрен и Жан-Клод ван Дам. Въпреки това изтече информация, че в София го е посетила неговата приятелка Роузи Хънтингтън-Уайтли, супермодел на “Виктория сикрет” и звезда от „Трансформърс” 3. Красавицата и екшън героят са заедно от 2010 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com