Никола Стамболийски представя книгата си "Моят път"

501
Никола Стамболийски представя книгата си "Моят път"
Снимка: Actualno.com/ДжулияАндонова
На 2 ноември от 18.00 ч. в Синята зала на читалище "Братство 1869" в град Кюстендил ще бъде представена автобиографичната книга "Моят път" на Никола Стамболийски. Книгата представя житейския път на кюстендилеца - агроном, музикант и общественик по един колоритен и увлекателен начин.

Никола Стамболийски е агроном по професия, работил дълги години в областта на земеделието в Кюстендилска и Пернишка области. Работил е  като агроном и учител в Алжир, Мароко и Ангола. През целия си живот не се разделя със своята хармоника, с която изнася стотици концерти в страната и чужбина. Има издаден самостоятелен албум с 20 пиеси за хармоника, предаде Иван Андонов - председател на читалище "Братство 1869", за кореспондент на Actualno.com от града.

Росен Мишовски, учител от Кюстендил: Трябва да се вслушваме в мнението на учениците

“Стига толкоз спавание, що е спала Болгария доволни векове“, е казал Неофит Рилски в трудното време на душевна разруха след...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители