Kaufland стартира нова лоялна програма с продукти марка Berlinger Haus

1238
Kaufland стартира нова лоялна програма с продукти марка Berlinger Haus
Снимка: Кауфланд

Клиентите на Kaufland вече могат да закупят широка гама от модерни продукти за кухнята на марка Berlinger Haus - Home Impex Hungary на супер атрактивни цени в цялата магазинна мрежа. С тази нова кампания лидерът в модерната търговия дава достъп на своите клиенти до продукти с уникален дизайн с отстъпка до 65%. До 12.05. клиентите на ритейлъра ще могат да се възползват от преференциални цени с Kaufland Card или като събират промоточки от пазаруване. Всички предложения могат да бъдат разгледани на kaufland.bg в секция Kaufland Card.

Брандът Berlinger Haus - Home Impex Hungary предлага електрически уреди, съдове за печене, както и домакински уреди, сред които тенджери и тигани с трoйно устойчиво незалепващо titanPro покритие или комплект ножове. Те могат да се купят на ексклузивни цени през промоционалния период с активиране на купони с Kaufland Card или чрез събиране на промоточки от пазаруване в специален паспорт. Всеки 5 лева от стойността на покупка в хипермаркета се равняват на 1 точка.

Клиентите, които желаят да участват, могат да получат своите паспорти в магазините на ритейлъра. Събраните точки могат да се използват до 12 май или до изчерпване на промоционалните артикули. Съвсем скоро се очаква и серия продукти с нов различен цвят.

Сред топ предложенията на кампанията са висококачествени тигани и грил тигани с незалепващо покритие и ергономична ненагряваща се дръжка, подходящи за всички котлони, вкл. индукционни на цени, започващи от 13,99 лв. Атрактивните продукти включват още машина за сода на половин цена за 99,99 лв., уред за готвене с горещ въздух (5л.) за 89,99 лв. с намаление от близо 60% и планетарен миксер, който може да бъде намерен с отстъпка от близо 240 лева от стандартната цена. Сред изгодните продукти са тенджери с капак с турбоиндукционно дъно с до 65% намаление. В помощ на всяко домакинство има комплект ножове с дъска от 6 части на цена от 24,99 лв. и още редица домакински пособия .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Добри новини за храните на борсите
Добри новини за храните на борсите

И през тази седмица има спад в цените на основни хранителни стоки и на плодовете и зеленчуците на борсите в страната, показват данните в седмичния...