Стара Загора и Казанлък са следващите спирки от „турнето“ на „Капсулата на славата“ с предмети на Стоичков в Kaufland

1516
Стара Загора и Казанлък са следващите спирки от „турнето“ на „Капсулата на славата“ с предмети на Стоичков в Kaufland
Снимка: Кауфланд

Стара Загора и Казанлък са следващите две дестинации, в които ще бъде изложена „Капсулата на славата“ на Христо Стоичков. От 20 март специално обособената инсталация гостува на филиала на Kaufland на адрес ж.к. „Казански“, ул. "Стамо Пулев" 2, гр. Стара Загора – градът, в който Камата бе удостоен с отличието „Почетен гражданин“.  От 10 април инсталацията ще може да бъде видяна и в Казанлък. „Турнето“ с исторически предмети на Стоичков ще премине през повече от 10 града до края на годината, за да предложи на клиентите на веригата едно незабравимо изживяване и да им припомни най-голямото постижение на българския футбол.

„Капсулата на славата“ предоставя възможност на феновете на спорта у нас да видят националната фланелка на Христо Стоичков от грандиозното представяне на българския отбор по време на световното първенство в САЩ’94, когато националният отбор се класира на полуфинал, отстранявайки Германия на четвъртфинал с 2:1. Сред историческите вещи на Ицо са още бутонки и оригинално копие на най-престижната индивидуална награда „Златна топка“, която легендата на българския футбол получава през 1994 год. в Париж. Христо Стоичков е единственият българин и до днес, носител на значимото отличие.

От месец май обиколката на знаковата „капсула“ ще продължи в магазините на Kaufland в Пловдив, Хасково, Габрово, Ямбол, Бургас, Варна, Русе, Плевен и други градове, в които привържениците на легендата ще могат да се докоснат до най-значимите отличия на Камата. Вещите са предоставени лично от Христо Стоичков на Kaufland България за нейните клиенти и фенове на спорта.

Целогодишно всички посетители и гости на София имат възможност да посетят и Зала на славата "Христо Стоичков", за да разгледат постоянната експозиция и да научат още за легендата на българския футбол.    

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Натоварен трафик по границите с Румъния
Натоварен трафик по границите с Румъния

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния. Това съобщават...