Очаква ни тих есенен ден

4163
Очаква ни тих есенен ден

Днес в  сутрешните часове над низините и Източна България ще има ниска облачност или мъгла. Около обяд видимостта ще се подобри, а облачността ще намалее, с изключение на Черноморието, и в следобедните часове над почти цялата страна ще бъде слънчево. Над планинските райони през целия ден ще бъде слънчево. Почти тихо време. Максимални температури между 15° и 20°, в югозападните райони и на места в Предбалкана до 22 - 23°. В София около 19°, съобщиха от НИМХ към БАН.

Над Черноморието ще има значителна облачност, но без валеж. По-късно през деня облачността ще намалее. В следобедните часове ще се появи слаб вятър от юг-югоизток. Максимални температури 15 - 16°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Максималните температури ще са между 15° и 20°

Сутринта на места в котловините ще е мъгливо. Вятърът ще е слаб от изток и постепенно ще стихне. Максималните температури ще са между ...

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, след обяд умерен западен вятър. Максимална температура на 1200 метра 16°, на 2000 метра 10°.

В неделя ще бъде малко по-топло, ще остане слънчево, но сутринта на места по поречието на Дунав и в източните райони ще има мъгла. През нощта срещу понеделник и в понеделник от запад на изток ще има временни увеличения на облачността. Във вторник ще духа слаб до умерен югозападен вятър и дневните температури ще се повишат, облачността ще е разкъсана, предимно средна и висока.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com