Избери филм, спечели 46” телевизор!

83262
Избери филм, спечели 46” телевизор!

46” Philips DesighLine SmartTV е голямата награда в  HiEnd ECA 2013-2014

 

Страхотен телевизор с технологията на Philips Ambilight е голямата награда в тазгодишното гласуване за най-добрите според вас филми, сериали, игри, албуми и музикални парчета, организирано от издателство HiEnd. За да го спечелите, трябва само да влезете на eca.hicomm.bg и да дадете своя глас за фаворитите си сред номинираните в 10 категории заглавия. След това, ако късметът е на ваша страна, ще можете да ги гледате и слушате в най-високо качество на един от най-иновативните продукти на 2013 година – 46“ телевизор, който е 3D, Full HD, смарт и най-вече – изключително красив със своя дизайн от един монолитен, опиращ в пода блок от стъкло.  

 „Джанго без окови“ например впечатли критиката, но в HiEnd Entertainment Content Awards по-важното е дали е впечатлил вас. Ако не е, сред номинациите са още „С пълна газ“, „Любов“ и още добри филми от различни краища на света. Не е пропуснато и българското кино, което определено е във възходяща линия – изберете любимия си български сериал или филм. Кого предпочитате – Джъстин Тимбърлейк или Джей-Зи? Изберете! Идеята е да се забавлявате, защо не и да видите какво евентуално сте пропуснали да гледате и слушате, и в края на годината сами да излъчите развлекателното съдържание, което ви е харесало най-много. И един от вас ще получи цял телевизор за участието си. 

Решете спора на технологиите. Спечелете лаптоп!

Иновативен, нов модел, комбиниращ удобството на сензорния IPS Full HD дисплей с технологията TRILUMINOS и свободата на движението &ndas...

Вашето гласуване ви дава един запис в томболата за телевизора, но има начин да увеличите шансовете си като поканите и вашите приятели – точно как, ще разберете отново от микросайта на инициативата – eca.hicomm.bg. Гласувай и спечели …. 46“ телевизор от Philips!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии