X
 
 

По високите тераси: Сауната на Пламен Георгиев се оказа без документи

4911 14
По високите тераси: Сауната на Пламен Георгиев се оказа без документи
Снимка: БГНЕС
Сауната на терасата на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев е без документи. Това показва проверка на терен. За още две постройки там в Община Слатина нямат документация. Това съобщи за bTV кметът Наталия Стоянова. Според констативния протокол, става въпрос за обекти на почти 50 квадратни метра. 

Това е втора проверка на терасата-покрив. Първата е била при предишния собственик, но не е била доведена до край. През 2012 г., като незаконни са установени пристройка и остаклен навес, твърдят от общината. Сега вече има сауна и постройка с размер 5 квадрата. Другите два обекта представляват дървени навеси – с площ 38 квадрата и с 6 квадрата.

Общински инспектори проверяват терасата на Пламен Георгиев

Инспектори от Столична община и район "Слатина" започват двуседмична проверка на постройките на терасата на апартамента на антикорупцио...

Пламен Георгиев е представил на проверяващите строителни документи и експертни оценки за изграденото. Георгиев сам обяви, че терасата е обща собственост на кооперацията, а от Първа инвестиционна банка съобщиха, че тя не влиза в оценката за отпуснатия му кредит за купуване на жилището.

Още при започването на проверката, кметът на Слатина каза, че ще се провери и статутът на самата тераса – обща ли е или не.

Пред телевизията съседи разказват, че не помнят да са подписвали документи. Става ясно, че до края на седмицата ще бъде изготвен констативен акт с окончателните данни за разминаванията на терасата. Той ще бъде изпратен на „Общинския строителен контрол”. Те трябва да връчат заповед за незаконен строеж на собственика. По закон собственикът трябва да премахне незаконното за своя сметка, но може и да обжалва в съда.

Пред bTV Георгиев заяви, че не е виждал констатациите. Той постави и въпроса защо преди 7 години общината не си е свършила работата. Категоричен е, че не е бил наясно, че има нещо незаконно на терaсата и не би купил апартамент с такива постройки.

БСП внесе в парламента подписката за отстраняване на Пламен Георгиев

Парламентарната група на "БСП за България" внесе подписка в Народното събрание за отстраняване от длъжност на председателя на Комисия з...

 

Actualno.com

Етикети:

 • Анатема,Ай Дуци ! 8 Анатема,Ай Дуци ! преди 10 месеца Профил на трол?
  Много хора забравиха,че до тук ни докара ДрагалЪвския гърбат Ай дук,с Хвърковата си чета от чевръсти айдучета!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Законът ГЕРБ : "Кради, за да имаш, върти далавери, за да управляваш" !
 • Чираците на МАФИЯТА ! 6 Чираците на МАФИЯТА ! преди 10 месеца Профил на трол?
  Български съдии от специализирания наказателен съд погазиха правото и справедливостта и се превърнаха от орган, който е призван да прилага закона, в орган, който прилага тоягата на диктатурата . В ГЕРБерастката Територия, която управляват мутрите, може всичко ! Съдът, с това си решение, обяви на всички : ВСЕКИ ВРАГ НА ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН И ЩЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ! Не беше раздадено правосъдие ! Право виж още ›› то умря !
 • Ами ... така е 6.1 Ами ... така е преди 10 месеца Профил на трол?
  Ами това са "бедните съдии", които лочат от ГРОБарската копаня ! Прислужникът съдия Иво Хинов от Специализирания наказателен съд (СНС)
  : 0 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Снимката показва - НАГЛОСТ ! ГРОБарска наглост !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Ясно е на всички, че не може. Сега стана ясно и че не знае. Това е срамно! Затова бяга от въпросите на журналистите! Да се скрие в мишатаси дупка и да не се мярка повече пред измамения народ!
 • ПРИМАМКАТА мюре ! 3 ПРИМАМКАТА мюре ! преди 10 месеца Профил на трол?
  Защо присъдата е толкова голяма и толкова несправедлива ? Ами за да постигне целта - всички ние като балъци да се втренчим в нея и да се занимаваме САМО и ЕДИНСТВЕНО с нея ! Защо ? За да се забравят и апартаменти и асансьори и далавери и кражби . Целта УСПЯ !
 • Всички сме шарани ? 3.1 Всички сме шарани ? преди 10 месеца Профил на трол?
  Ние всички сме се втренчили в несправедливата присъда, което беше и целта на занятието . Някой да говори за апартамента и асансьора на Гьон сурата, някой да говори за тераси, сауни, неплатени такси, декларирани имоти на мижави цени ? Не, защото това беше целта на операцията ГРОБари !
  : 1 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Тоя наглец е виден ГРОБ-ар! Лично Тиквата го назначи! А, от 01 01 2020 няма да имаме газ! Тиквата мълчи като комунист на разпит!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Мравояд червен, незнам през 2020 дали оставаме без газ ,но ти казвам че от 2019 ти нямаш мозък!!!!
  : 8 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Бил не знаял!....дееебаи мутри деееба....никой да не гласува.
  : 3 !
 • Анонимен 2.3 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  2.1 Циклопе, ти пак се насра !
  : 2 !
 • 100% Пламенчо го духа а може и да поема Тиквения ! Има доста к.рвенско поведение! 2.4 100% Пламенчо го духа а може и да поема Тиквения ! Има доста к.рвенско поведение! преди 10 месеца Профил на трол?
  бОКУ И ШАЙКА СА ОТ ТИП ЗАПАДНИ ЕНеПейски КОМУНЕТА на танте МЕРКЕЛ И танте КЛИНТЪН (която даже една свирка като хората не може да направи а се напиня за президентша л) Всъщносст Клинтъница може да са я обучили вече да свири на дудук - човек се учи цел живот (отнася се И за жените ;)
  : 2 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Тцтц. Егати наглеца. Кои ми ака в гащите а?
Нагоре
Последно в Актуално