СДВР дава 65 000 лева за чай и кафе

5100
 СДВР дава 65 000 лева за чай и кафе

Столичната дирекция на вътрешните работи с готовност ще даде 65 000 лева, за да си купи чай, кафе сметана и захар.

СДВР е обявила обществена поръчка за доставката на до 200 000 опаковки кафе и 200 000 опаковки чай. Всъщност те искат да си купят пакетчета 3 в 1 и пакетчета с разтворим черен чай, допълва БГНЕС. Конкретната обществена поръчка е за "разтворима напитка /прахообразна или гранулирана/, съдържаща кафе, мляко /сметана/ и захар в индивидуална опаковка с минимално тегло 18 г. и минимално съдържание на кафе 11% и разтворима напитка /прахообразна или гранулирана/, съдържаща черен чай с аромат на лимон и захар в индивидуална опаковка с минимално тегло 18 г. и минимално съдържание на чай 1,5%".

Срокът за получаване на офертите е 29 октомври, като ще спечели кандидатът, предложил най-ниска цена. Кандидатите трябва да са производители, регистрирани в Българската агенция по безопасност на храните и да имат въведена НАССР - система. Към предложението трябва да се предостави декларация, че същите не съдържат генномодифицирани съставки.

Върху индивидуалната опаковка на всяка напитка трябва да фигурира четливо изписано процентното съдържание на съставките на продукта, както и партидните номера и срока на годност. В предложението трябва да се приложат по две контролни мостри от всеки вид напитка.

СДВР пак погна футболните хулигани

Пета по ред специализирана полицейска операция за противодействие на противообществени прояви по време на футболни срещи започва днес...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество