Туристическата реклама на България се обръща към българите

3441
Туристическата реклама на България се обръща към българите
Снимка: БГНЕС

Туристическата реклама на България за 2016 г. е насочена на първо място към българите. На следващото място целева група са съседните страни и Европа, каза министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя уточни, че големите общини в страната отчитат ръст на туристите, за което принос имат и туристическите изложения.

Големите общини в страната отчитат ръст на туризма за тази година каза министърът на туризма Николина Ангелкова, предаде Mediapool.

Вече виждаме и онлайн кои са туристическите атракции на България

Министерството на туризма създаде онлайн регистър на туристическите атракции, който е достъпен на сайта на министерството. Цената на пр...

„Особено тези, които предлагат културно-исторически туризъм, не са профилирано зимни или летни, отчитат ръст. Пловдив отчита ръст 5%, ръст има в София, Велико Търново. Големите общини отчитат ръст”, посочи тя.

Повече са и българите, които са посетили туристически дестинации в страната. Българите ще бъдат и основният фокус в туристическата реклама за 2016 година.

„Нашият основен фокус за Националната програма за реклама за 2016 г. на първо място е България, след това са нашите съседи и Европа. Ние трябва да убедим сами себе си да повярваме, че си заслужава ние да прекарваме нашето свободно време в нашата държава”, каза министърът.

Ангелкова уточни, че една от водещите концепции на министерството на туризма е свързана с разделяне на България на 9 района, така че да се популяризира страната с акцент върху рекламата на регионално ниво.

Събират туристическите обекти у нас в онлайн регистър

Онлайн регистър ще събере всички туристически обекти у нас. Той ще бъде представен официално днес от министъра на туризма Николина Анге...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com