Чезаре Прандели напуска скуадра адзура след Световното първенство

10000
Чезаре Прандели напуска скуадра адзура след Световното първенство

Националният селекционер на Италия Чезаре Прандели най-вероятно ще напусне поста си след Световното първенство по футбол догодина в Бразилия, информира football24.bg.

Според „Тутоспорт" 56-годишният спец вече го сърбели ръцете да се заема отново с клубен тим. Прандели е начело на четирикратните световни шампиони от 2010 година, като ги изведе до финала на европейското миналата година в Полша и Украйна. Преди това Прандели 5 години беше начело на "Фиорентина", където се засече с нашия Валери Божинов, припомня "Меридиан мач".

Петима от Италия пропускат квалификацията с България

Петима играчи на Италия пропускат квалификацията с България, която ще се играе в петък, 6 септември, от 21:45 часа. Това са наказаният ...

Селекционерът на „скуадрата" бил твърдо решен да се махне след световното първенство в Бразилия, независимо какво направи там. Вариантите за развитие на кариерата му са "Милан", където Масимилиано Алегри започна четвъртия си сезон и "Ювентус". Антонио Конте може да напусне Торино в посока Англия. В същото време Алегри е спряган и за наследник на Прандели в националния тим. Ако стане някакво чудо и Италия остане трета в нашата група, тоест не се класира за Мондиала в Бразилия, настоящият селекционер ще си тръгне още през октомври.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com