Фиорентина и Рома също се интересуват от Неделев

4274
Фиорентина и Рома също се интересуват от Неделев

След декларирания интерес от страна на "Тотнъм" към младия халф на "Ботев Пловдив" Тодор Неделев, "Фиорентина" и "Рома" също се наредиха на опашката за новоизпечения ни национал, пише football24.bg, позовавайки се на "24 часа".

За сериозния интерес на "виолетовите" от Флоренция съобщи журналистът от "Скай Спорте Италия" Джанлука ди Марцио. Според медията клубът е приготвил исканите от "Ботев" 6 млн. евро за Неделев.

"Фиорентина" бърза да вземе Неделев, защото остана без атакуващи халфове. "Виолетовите" продадоха и най-голямата си звезда Стеван Йоветич в "Манчестър Сити". През уикенда сърбинът Адем Ляич обяви, че няма да продължи договора си, защото има финансови различия с ръководството. Смята се, че всеки момент той ще стане футболист на другия претендент за Неделев - "Рома". Има шанс обаче Ляич да потегли към "Милан" и тогава "Рома" ще подеме офанзива за Неделев.

Досега се смяташе, че "Тотнъм" е с предимство за покупката на таланта от Пловдив.

"Интересът към Неделев не е само от английски клуб, а и от отбори от още две държави. Към този момент имаме оферта за Неделев и всичко ще приключи до седмица", заяви директорът на „канарчетата“ Александър Александров преди вчерашния труден успех над "Славия" с 3:2 в мач от 6-ия кръг на "А" група.

Засега е ясно, че "Хамбургер" и "Гройтер Фюрт" са известните немски опции за българина, а първо от Бундеслигата Неделев бе пожелан от "Вердер". От Италия го искаше и "Киево".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com