Маями загуби с кош в последната секунда (видео)

6363
Маями загуби с кош в последната секунда (видео)

Действащият шампион на НБА „Маями Хийт” претърпя едва второ поражение от началото на сезона като домакин след загуба с 95:97 от „Голдън Стейт Уориърс”.

Мачът се разви изключително драматично, като победният кош беше реализиран 0.9 секунди преди края на срещата. Решителните точки вкара Дреймънд Грийн, който буквално закла Хийт. Все пак домакините успяха да си извоюват право на отговор, но Леброн Джеймс пропусна от много трудна позиция в ъгъла на полето при стрелба в движение с отскок.

Всъщност Джеймс беше най-резултатен в мача с 31 точки и 5 асистенции, а Крис Бош добави 21 точки. За „Голдън Стейт” Клей Томпсън наниза 27 точки.

Срещата се реши в последната четвърт, когато „Маями” не успя да наложи контрол върху развитието на нещата. Освен това домакините претърпяха провал при опитите си да блокират стрелбата от тройката на Уориърс и това позволи на гостите да се държат близо в резултата. Отделно „Хийт” направиха цели 18 грешки в мача, което е необичайно много за тях.

След загубата "Хийт" остават на второ място в Източната конференция с баланс 14 победи и 6 загуби, а "Голдън Стейт" са пети на Запад с баланс 15 победи и 7 загуби.

 

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com