Милан удържа 0:0 с Рома

5733
Милан удържа 0:0 с Рома

Мачът от Серия А между "Милан" и "Рома" беше спрян за кратко заради расистки викове към нападателя на "росонерите" Марио Балотели от феновете на "вълците", предаде БГНЕС.

Играта бе прекъсната за около минута и половина през второто полувреме на "Сан Сиро", за да може капитанът на "Рома" Франческо Тоти да направи знак към феновете да се успокоят и да спрат с тези си действия. Имаше подобни викове и през първата част, след което дикторът на стадиона предупреди, че играта може да бъде спряна. През януари Кевин-Принс Боатенг напусна приятелски мач с четвъртодивизионен отбор по същата причина. В мача бяха дадени два червени картона - на Съли Мунтари в края на първото полувреме и на Тоти в последната минута на мача заради удар с лакът в лицето на Филип Мексес.

От ремито пък надали ще са доволни и двата тима, тъй като "Милан" остана само на 2 точки пред четвъртия "Фиорентина" кръг преди края т.е. в последния кръг росонерите задължително трябва да спечелят гостуването си на "Сиена", тъй като в преките двубои "Фиорентина" има предимство пред "Милан". "Рома" пък сложи край на надеждите си за евротурнирите чрез класиране от първенството и ще се надява на успех във финала на Купата на Италия срещу "Лацио".

Рома препъна Фиорентина в битката за третото място в Серия А

В дерби срещата от 35-ия кръг на Серия А „Фиорентина” загуби драматично от „Рома” с 0:1 и по този начин продълж...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com