Моуриньо си тръгва срещу 10 млн. долара

8149
Моуриньо си тръгва срещу 10 млн. долара

Президентът на "Реал Мадрид" Флорентино Перес стигна до споразумение с Жозе Моуриньо.

Настоящият договор на португалския специалист с "Белия балет" изтича през 2016 година, но той се е споразумял с Перес да напусне клуба след края на настоящия сезон с неустойка от 10 милиона евро. Перес смята, че има нужда да се освободи от всички противоречия около Моуриньо, за да е сигурен, че ще бъде преизбран това лято и сега се очаква португалецът да се раздели с клуба през юни.

Междувременно испанският специалист Рафаел Бенитес описа "Реал Мадрид" като неговата спортна "любима", след като се усилиха спекулациите, че той може да замени Жозе Моуриньо на "Бернабеу" другото лято.

Пред радио "Nacional de Espana", временният мениджър на "Челси" заяви, че е свободен да поеме "Реал Мадрид", като призна и силната си връзка с феновете на клуба. Бенитес е бивш играч на мадридския колос.

Специалния не се плаши от уволнение

Въпреки неуспешния първи мач от осминафиналите на Шампионската лига, треньорът на "Реал Мадрид" Жозе Моуриньо заяви, че не се притесняв...

"Като мениджър винаги си имаш любим отбор. Аз се свързах много силно с привържениците на Реал и те се отнасяха много добре с мен. Дойдох в Реал Мадрид, когато бях 13-годишен и родом съм от Мадрид, но не искам да се забърквам в спекулации, защото понякога думите ми се тълкуват погрешно. Имам договор с Челси до края на този сезон и ще направя всичко по силите си, за да донеса успех на този клуб", каза Бенитес.

Играйте във футболната игра на Actualno.com - "Лаком за гол".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com