Съдийската комисия изхвърли Ахмед Ахмед до края на сезона

3495
Съдийската комисия изхвърли Ахмед Ахмед до края на сезона

Злополучният съдия от дербито на четвърфиналите за Купата на България между "Левски и "Литекс" Ахмед Ахмед получи забрана да ръководи мачове до края на сезона. Става обаче въпрос до края на календарния сезон 2013/2014 година.

Причината за решението на съдийската комисия е изявата на Ахмед в края на вчерашния мач, който се игра на стадион "Георги Аспарухов". Тогава Ахмед първо отмени изравнителен гол на "Литекс" в 93-тата минута, после го призна, но накрая пак върна първоначалното си решение.

Левски и Ботев Пловдив с наказание по един мач без публика

Отборите на "Левски" и "Ботев Пловдив" бяха наказани с по едно домакинство без публика заради ексцесиите на стадион "Христо Ботев" в съ...

На днешното си заседание Съдийската комисия специално разгледа случая на Ахмед Ахмед и стигна до решението да го извади от листата си до края на сезона. Последва обаче извънредно заседание, на което се реши да се удължи наказанието на провинилия се рефер.

Малко по-сурова санкция отнесе страничния рефер на мача Левски – Литекс – Георги Ковачев. Той бе наказан с лишаване от права да съдийства за 15 мача.

Пълното решение на Съдийската комисия:

За незадоволително представяне и получена ниска оценка на футболната среща -1/4-финал за купа България между отборите на Левски и Литекс, СК при БФС наказва съдията Ахмед Ахмед с лишаване от съдийски права до края на спортно-състезателната 2013/2014 г.

Левски срещу Литекс - емоциите са гарантирани

След емоциите от паметната вечер в Шампионската лига е време да погледнем към българския футбол. Днес предстоят първите мачове от четвъ...

За незадоволително представяне и получена ниска оценка на футболната среща - 1/4-финал за купа България между отборите на Левски и Литекс, СК при БФС наказва асистент-съдията Георги Ковачев с лишаване от съдийски права за 15 срещи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com