Ювентус смаза Лацио и взе Суперкупата на Италия

4631
Ювентус смаза Лацио и взе Суперкупата на Италия

Италианският шампион "Ювентус" разгроми "Лацио" в двубоя за Суперкупата на Италия с 4:0. Момчетата на Антонио Конте изнесоха истинска футболна лекция на римляните и не им оставиха никакъв шанс, предаде football24.bg.

"Бианконерите" влязоха по-добре в двубоя от своите противници, като им оказаха натиск още от самото начало. В 23-ата минута Пол Погба откри резултата след хубаво заучено положение от фаул. Андреа Пирло намери хубаво отдясно Артуро Видал, който нахлу в наказателното поле стреля, но топката се отби от защитник на "Лацио". В последвалото разбъркване най-съобразителен бе младежкият национал на Франция. 

Към края на полувремето "Лацио" успяха да се отърсят от шока и погледнаха по-смело към вратата на Джиджи Буфон. Удар на Ернанеш бе спасен от стража на "Ювентус"

Фиорентина не пуска Йоветич за по-малко от 30 млн. евро

30 млн. евро – това е цената, която трябва да плати всеки желаещ да има в своите редици черногорския национал Стеван Йоветич, пиш...

През втората част шампионите не оставиха никакви съмнения в превъзходството си. В 52-ата минута Джорджо Киелини бе точен, след асистенция на Стефан Лихтщайнер. Швейцарецът увенча добрата си игра и с гол само след още две минути, като голяма част от попадението бе дело на Мирко Вучинич. 

Играчите на "Ювентус" продължиха да газят противниците и в 57-ата минута новото попълнение Карлос Тевес вкара първото си попадение за тима на шампионите. Преди това Пол Погба разнищи защитата на "бианкочелестите" и пусна хубав пас по земя към аржентинеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com