Заради скандал между играчи Сираков глобява половината отбор

7340
Заради скандал между играчи Сираков глобява половината отбор

Спортният директор на "Левски" Наско Сираков ще глоби почти половината отбор на сините, разбра "Тема Спорт", пише footbal24.bg. Причината е, че случката на съботната тренировка между Цветан Генков и Гари Родригес е имала продължение и в съблекалнята. На терена таранът налетя на холандеца и двамата се хванаха за гушите. Генков скочи на Гари, защото той не се напрягаше.

На игрището страстите бързо бяха охладени от помощника на Йоканович Александър Янкович. Но в съблекалнята те пак са се разгорели с пълна сила. Генков отново е поискал сметка от Родригес. В спора са се включили чужденците Дъстли Мюлдер и Нуно Пинто, които са подкрепили холандеца. На негова страна били и останалите легионери. Намесил се е и капитанът на отбора Станислав Ангелов, както и някои от българите. Станал е голям скандал.

Бивш син треньор смени попрището

Бившият треньор на "Левски" Рюдигер Абрамчик е изоставил футбола и сега прави операции на... дамски гърди, предаде football24.bg. "Б...

Треньорът Славиша Йоканович е запазил неутралитет и не взел ничия страна - нито на българите, нито на чужденците. След това обаче имал сериозен разговор с тима и е обяснил на играчите, че всички те имат една цел - Левски да побеждава. Въпреки инцидента сърбинът не извади никого от групата за мача.

Междувременно Сираков обяви, че сините търсят нови попълнения измежду 150 играчи. Засега обаче няма ново име, което ще подпише с "Левски", каза спортно-техническият директор на "Левски". Така той опроверга слуховете, че юношата на "Барселона" Кристиан Себайос може да дойде на "Герена".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com