10 идеи как да я впечатлиш

15378
10 идеи как да я впечатлиш
Снимка: iStock/Guliver

Наистина ли искаш много да я впечатлиш? А готов ли си на всичко? Ако си в задънена улица и си объркан, чети внимателно...

Ще представим идеите във възходяща скала:

10. Спри да се опитваш да я впечатлиш! Голяма част от мъжете са на мнение,че непременно трябва да впечатляват една привлекателна жена. И се опитват непрекъснато да бъдат всичко останало, но не и себе си. Това е голяма грешка! Това "бомбастично" поведение води след себе си една неудобна и обтегната атмосфера.

9. Поддържай силата. Трябва да ѝ покажеш, че тя има нещо, което ти отчаяно искаш. Когато са с нея, повечето мъже дават цялата си сила. Не си мисли, че жените са привлечени от такива мъже. Дразни я с нещо, не си отдавай цялото време, не откликвай на всяко желание, което е поискала.

Какъв шофьор сте според зодията

8. Овладей конфликта. Когато се научиш да управляваш и владееш ефективно един конфликт, било с партньора или шефа си - значи си стигнал истинска зрялост. А всички знаем, колко непреодолимо са привлечени жените от емозионално зрели хора.

7. Премини нейните тестове. Жените търсят неща като път и спокойствие, надмощие и тестват умело мъжете за такива неща. Така че, за да си атракция за нея, бъди винаги нащрек за подобен тест.

6. "Лошо момче". Тук абсолютен факт е, че жените харесват лошите момчета. И бъди сигурен, че ще разбере дали си такъв, преди да си казал и думичка.

5. Постави се на пиедестал. Старай се да бъдеш леко арогантен и спокоен - това няма как да не я дразни и ще създаде предпоставка за приятен разговор в сферата на флирта и заяждането. По този начин няма как не ѝ привлечеш вниманието върху самия себе си.

4. Не бъди прекалено отзивчив. Когато един мъж е сплашен от една жена, той става прекалено отзивчив към нея, а тя знае винаги. Разчупи леда и заедно се посмейте - било на някоя игра или докато гледате филм.

3. Целувай я. Ще дойде времето и на първата целувка... А ти си се шашнал от мисли..."Дали ще ѝ хареса?", "Ами ако не ѝ хареса?"... Затова най-добре се отпусни и се наслади на момента. Точно това е успешната формула.

2. Побъркай я от очакване. Целувай я, гали я, шепни ѝ нежни неща в ухото, които знаеш, че ще ѝ харесат... И нещата до тук, точка, край! Дразни я, накарай я да изгуби търпение. Отложи малко във времето следващия етап от физическата близост между вас. Играейки си с нейното полово напрежение създаваш предпоставки за появата на "сериозна химия" между вас.

1. Извади наяве животинските ѝ пориви. В своето животинско царство, животните си имат сигнали, чрез които избират партньора си. Започне ли един мъжки да използва тези сигнали, женската направо замръзва в сексуално желание. Жените също реагират по подобен начин при някои специфични поведения от мъжка страна. Така че, просто помириши вратлето ѝ, раменете, прекарай пръсти през косата ѝ, прошепни нещо в ухото ѝ..

Успех!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Има ли дневна доза захар, която да не преминаваме?

Каква дневна доза калций е полезна за нашия организъм?

Какво първо да направим при разтегнат мускул

Дневна доза: колко сурови бадеми най-много да ядем?

Топъл или студен компрес помага повече при болки в коляното

7 ТОП съвета за успешна първа среща

Какво е сорбитол? Ползи, употреби и странични ефекти

Без болка: Как да премахнете мазолите по краката си?

Съвети за естественото преодоляване на преддиабетното състояние

Какво да правите, ако имате тежка тахикардия (ускорен пулс)?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com