Подъл, по-подъл, най-подъл, Радан Кънев!*

8605
Подъл, по-подъл, най-подъл, Радан Кънев!*
Снимка: БГНЕС

Ако е вярна заплахата от детството ни, че "на лъжата краката са къси", то Радан Кънев трябва да ходи по задник! Помним я тази приказка - за да ни изградят като хора, още от детската градина ни говорят така, а самата поговорка и до днес е една от най-тачените на тази възраст. При Радан обаче не е така - или не са го плашили, или пък бързичко я е забравил. Защото така му е изгодно.

Откакто се сприятели с Костов и откакто се заиздига в Демократи за силна България, на Радан лъжата му стана втора природа - даже първа! А казват, че не бил такъв!

Цветанов: Радан Кънев въведе модела на политическите абсурди

"Радан Кънев въведе модела на политическите абсурди", каза на пресконференция във Варна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. "В...

Ето го едновременно и "Лъжеца", и "Подлеца" - тези две черти от характера са първи дружки и не мърдат на никъде една без друга! Примерите са само от последната седмица:

- Щял да прави нов десен проект, "за да има алтернатива на ГЕРБ, АБВ и ДПС!". Докато теленцето сучеше на воля от кравата, всичко беше наред, като млякото понамаля - защото така е в политиката, днес едно, утре - не съвсем - започна да тропа с крак и да търси вината в другите! Да слагаш ГЕРБ в един кюп с Първанов и Доган си е не само гадничък удар в гърба, но и подлярска спекулация, която цели да оправдае собственото ти предателство!

- Нагло твърди Радан, че "реформа има само в здравеопазването, външната политика и отбраната!". Защо ли? Защото това са секторите, в които министри са неговите хора, на Реформаторския блок. Демек - ние опитахме, но те ни попречиха!

- Кънев продължава с лъжите, "ДПС е питало ГЕРБ дали вотът на недоверие да бъде по темата "Здравеопазване" или за сектор "Сигурност"! И продължава - от ГЕРБ им "наредили" да е за здравеопазването, защото... там министър бил човек на Реформаторския блок и Демократи за силна България! Радан Кънев знае как да лъже - хем ТЕ да не могат да го оборят, хем ТОЙ да не се налага лично да доказва лъжата си! Дотолкова се е оперкал, че дори и безспорният доайен в лъжите Иван Костов му диша праха!

- Лъже и злепоставя Радан и преките си партньори от Реформаторския блок - бил Блока "един провален проект"! Ами да, провален е, щом не успя две години да го яхне и да му стане председател! Ако го бе подчинил, май щеше да е "много успешен". И, както казваше Лютви Местан, един друг провален проект, щеше да бъде един "незаобиколим фактор"!

Радан Кънев: ГЕРБ позволи на ДПС да се включи във вота на недоверие

Скандално изказване по отношение на вота на недоверие за сферата на здравеопазването направи лидерът на ДСБ Радан Кънев. Кънев беше кат...

- И последната, но най-гадничката лъжа, от тия дето и международните отношения разбутват - "Борисов лично се договорил с турския министър-председател Давутоглу за ваксините на Москов!". Радане, Радане, цена нямаш като лъжец и подлец, курсове трябва да водиш и лекции да четеш!

За Раданчо, дето няма крака и по гъз ходи - както и да е! Лошо е, че по неговия почин се подвеждат и други в партията му. Като например бившият правосъден министър, който умно странеше от Радановщината и се държеше прилично, докато беше министър, но след това - по негов образ и подобие - започна и той да послъгва. Със задна дата. Не плюй в огледалата, Христо Иванов, нали си уж от гражданската квота, не си рискувай престижа, за да угодиш на човека на Костов!

Какво друго ли? Ами, Радане безкраки, не виждаш ли, че на лъжите ти никой не се хваща - дори и тия, довчерашните ти съратници, които подло оскверняваш! Това може да е само по две причини. Първата - че не те броят за слива, а втората - че те имат за слива! Избери си!

Автор: Валентин Стоев

* Гледната точка е на автора, не на редакцията

Мат'рялът няма да осъзнае защо трябва да подкрепи Радан

Коалицията Реформаторски блок е изчерпана. Това обяви лидерът на ДСБ Радан Кънев вчера (23 януари), след като обяви официално намерение...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com